vrijdag 11 december 2015

House doctor lampenkap

Alle merken House doctor lampenkap. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Voor 23:bestel morgen in huis. Het familiebedrijf is gestart in een klein winkeltje in Jut lan Denemarken.


Nu, vele jaren later, wordt het woonmerk wereldwijd verkocht.

HK living Lampenkap Semicircle naturel jute 795. Lampenkap is gemaakt van mondgeblazenglas en daardoor altijd uniek. Bijzondere ontwerp maakt van deze.


Elegant koperkleurig kapje en lange staaf boven de lampenkap. Mooi bijpassend koperkleurig ophangsnoer van 3. Zeer goed te combineren met een van onze mooie globe lampen. Dit artikel betreft enkel de lampenkap zelf.

Je dient zelf nog een eenvoudige fitting te kiezen samen met een mooi snoer en lamp. Ben je juist opzoek naar een grote lampenkap gemaakt van een bepaald materiaal of een bepaald merk? De lampenkap wordt geleverd exclusief pendel en lichtbron. Dan zal je deze ongetwijfeld vinden in onze webshop.


De merken waarvan wij lampenkappen en andere accessoires in ons assortiment hebben opgenomen, staan bekend om hun hoogstaande kwaliteit en gevoel voor esthetiek. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Ontwerp- en interieurwebshop met snelle levering en 500. Fantastische aanbiedingen. Herroepingstermijn dagen.


Duizenden tevreden klanten. Woonwebshop met zeer scherpe prijzen. Je kunt nooit teveel mooie lampen hebben. Heel simpel maar daardoor super mooi door die minimalistische look van dit merk. De lamp heeft een mooi patroon waardoor hij net even anders is dan andere lampen.


Het snoer kan je zelf naar eigen wens uitzoeken. Stitch heeft een mooie gebroken witte kleur.

Deze wordt niet standaard bijgeleverd. Het bedrijf wordt gerund door drie leden uit de familie die een creatief gen delen. Het trio had al enkele jaren een succesvol bedrijf op het gebied van industrieel design, maar er bleven ideeën komen voor nieuwe producten. De meest populaire modellen kappen zijn een glazen lampenkap en rieten lampenkappen.


Een nieuwe lamp kan net even dat beetje extra toevoegen aan je huis of woonkamer. Gebruik de kortingscode in uw winkelmand en ontvang direct 5€ korting op uw bestelling. Let op: de kortingscode is alleen geldig meer dan €. House Doctor presenteert daarom deze unieke lampenkap van katoen. Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen, alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te. Op zoek naar een chique touch in je interieur?


Dan zit je helemaal goed met deze mooie glazen lampenkap. Hij past perfect in een industrieel, Scandinavisch of klassiek interieur en kan worden gecombineerd met al onze fittingen met ringen! Deze lampenkap is er ook met helder glas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts