maandag 21 december 2015

Cuddlebug kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen!


Vergelijk alle zitzakken op Beslist.

Leuk en handig om te hebben en heel origineel om cadeau te doen! De originele cuddlebug kussen is gelever en dus geen ander merk. Mijn zoon is er dolblij mee! Hij voelt super comfortabel aan. Ook kun je dit relaxkussen onderweg gebruiken in de auto, bus of vliegtuig.


Het kussen biedt een ergonomische ondersteuning en zo kun je dus altijd comfortabel even bijslapen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Bekijk ons unieke assortiment kussens. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Naar het strand of de camping, naar een picknick of op een zeiltochtje. Heerlijk ontspannen tijdens reizen met de auto, trein, boot of het vliegtuig. Gebruik ‘m bij het TV kijken en slapen. Voor alles echter ondersteunt en relaxt het kussen zijn gebruiker.


In de nek, rug of welke plaats van het lichaam ook. Het kussen ondersteunt je hoofd en nek goed en het zachte fleece materiaal voelt zacht aan. Dit kussen gekocht voor mijn trip naar Z-A. In de bus kon ik zo lekker weg dommelen tegen het raam.


Ook thuis is dit kussen goed te gebruiken. Het kussen bevestig je eenvoudig om de bovenkant van de stoel waardoor er een lekker zacht hoofdkussen ontstaat welke ondersteuning en comfort biedt voor de nek en rug.

Je kunt het hoofdkussen altijd en overal gebruiken, zowel onderweg, als op vakantie zelf. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat het reiskussen vies wordt. Gelukkig kun je het kussen uitwassen op ℃ en kun je elke reis genieten van een schoon kussen. U tovert het in een handomdraai om van een goed ondersteunend relaxkussen naar een aangenaam nekkussen. Wanneer je op vakantie gaat en een lange reis voor de boeg hebt is het belangrijk dat je comfortabel kunt reizen.


Cuddlebug reiskussen uitwassen. Wat is nou zo bijzonder aan dit kussen ? Het nekkussen kan doormiddel van een rits eenvoudig omgetovert worden tot een hoofdkussen. Een camping kussen is een opblaasbaar kussen dat erg weinig ruimte in neemt wanneer je hem niet gebruikt.


Erg handig als je tijdens je reis niet veel ruimte hebt om extra comfort mee te nemen. Een reiskussen is een kussen gevuld met polystyreenschuim bolletjes. Deze kussens bieden extra ondersteuning en comfort aan de nek en de rug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts