maandag 28 december 2015

Sikkens zwolle

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Alle benodigheden voor uw klus! Van Kwasten tot Verfbakjes.

Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Vind sikkens lak het nu op Kensaq. In Zwolle vind je Jan Sikkes aan de Drie Pistolengang, naast CA en vlak naast het nieuwe winkelcentrum Het Eiland. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Parkeergelegenheid is direct naast de deur. In onze winkel, op een ruimte van 9m vind je het grootste assortiment mode- en woonstoffen van heel Overijssel.

De woonstoffenafdeling op de eerste verdieping weet je altijd te. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Laat je bij Jan Sikkes verrassen door onze modestoffen, decoratiestoffen, gordijnen en meubelstoffen.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Voor 23u besteld = morgen in huis. Gratis verzending vanaf €50.


Jan Sikkes heeft gordijnstoffen en accessoires voor alle soorten gordijnen. Sikkens , Sigma, Flexa en andere A-merken. Wilt u uw muren een mini-make-over geven met behang?


Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. De meest volledige site met ruim 66. Breng een bezoek aan één van onze filialen en laat je inspireren.


Typ je plaats in voor het beste zoekresultaat. Bezoek één van onze stoffenwinkels en laat je verrassen door onze modestoffen!

Of wilt u gordijnen kopen die zowel privacy als gezelligheid bieden? Daarnaast is onze winkel in Zwolle zes dagen in de week geopend. Om de wanden en het plafond mee te schilderen, net als houten kozijnen die goede bescherming en een mooie kleur vragen. Op deze pagina zie je een overzicht met Jan Sikkes vestigingen in Zwolle.


Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Jan Sikkes vestigingen het meest in jouw buurt zijn. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Openingstijden Jan Sikkes, Overzicht met openingstijden, koopzondagen en koopavonden van alle Jan Sikkes vestigingen in Nederland. Plan uw route naar dit adres. De openingstijden van Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen Drie Pistolengang 4-in Zwolle vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen - op Openingstijden.


Ook ligt Zwolle aan de IJssel, het Zwarte Water en aan de Overijsselse Vecht. In Zwolle zijn veel oude en monumentale bouwwerken bewaard gebleven. Hierdoor heeft Zwolle een oude stadskern binnen de grachten.


Zwolle , die ook te vinden zijn in de rubriek jan sikkens ! Dit ga je doen: Als winkelmedewerker sta je klanten te woord. Doordat jij ze zo goed mogelijk verder helpt, bouw je een goede band met ze op. Zodoende zorg je ervoor dat klanten zo veel mogelijk producten kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts