vrijdag 18 december 2015

Epoxyhars tafel

Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Bestel eenvoudig en snel online. Ontdek ons unieke assortiment tafels. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Epoxy tafels worden bij geheel op maat gemaakt. De mogelijk zijn daardoor eindeloos.


Wij hebben kennis van materialen, constructie eigenschappen, gebruiksgemak en vooral design. Een epoxy tafel is een zeer exclusieve tafel die enorm arbeidsintensief is. Een epxoy tafel begint echt nog bij het ruwe hout. Wil je echt iets unieks maken voor in de woonkamer of bijvoorbeeld een bedrijfsruimte?


Lees de uitgebreide handleiding over het zelf maken van een epoxy tafel met zwevend stuk hout. Tafel van sloophout - Duurzame binnentafel met bankje. Deze tafel is gemaakt van oude metselprofielen. Selectie van foto’s van houten tafels met epoxyhars. Video’s maken tafels met epoxyhars.


Volledige informatie over houten tafels met een insert van epoxyhars. U kunt nu de productie van tafelbladen van eikenhout bestellen. Wij zullen u gedetailleerde informatie verstrekken en we zullen ons de productcatalogus laten zien.


Of het nu gaat om extravagante designtafels of isolerende epoxy tafels – EPODEX epoxyhars is ideaal voor uw project. Met epoxyhars zijn er veel creatieve mogelijkheden om mooie tafels te maken. Het gieten met epoxy over (houten) tafels neemt de laatste jaren enorm toe in populariteit omdat het vrij eenvoudig te realiseren is. Zoekt u naar een gietmiddel voor je tafel – komt er ineens lijm in de zoekresultaten te staan.


Verder zijn er ook varianten om te lamineren, te gieten, plamuren, vullen etc. Helaas worden in webwinkels en bouwmarkten ook verschillende benamingen gegeven aan producten met epoxyhars. We laten ons inspireren door de natuurlijke vorm van de boom en als de tafel helemaal is bewerkt, gieten we hierover meerdere lagen epoxy hars. Een tafel gemaakt van resthout moet uiteraard ook zeer praktisch in het dagelijks gebruik zijn.


Natuurlijk heeft het hout door toepassing in het verleden zijn eigen karakter gekregen, door de epoxy behandeling wordt dit karakter behouden en zichtbaar gemaakt. De geschiedenis van het hout krijgt als het ware een nieuwe start. Koop en verkoop epoxy tafel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Epoxy hars giethars transparant resin epoxyhars glashelder.


Epoxy is een harssoort welke gebruikt wordt als hoogglans afwerking waarbij uw zelfgekozen suar boomstamtafel verschillende malen wordt overgoten met de transparante epoxy hars. Vind de beste selectie epoxyhars tafel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit epoxyhars tafel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. De epoxy giethars van Resion bestaat uit epoxyhars EP BASIS en epoxyverharder 2K GIET.


Epoxyhars tafel

Voordat je aan de slag gaat dien je beide componenten in de juiste mengverhouding goed met elkaar te mengen. We raden aan hiervoor gebruik te maken van een weegschaaltje, een mengspatel en een mengbeker. Epoxyhars is erg dun en kan door iedere keer heen lopen. Het beste is om eerst een dunne laag epoxyhars langs alle kieren te gieten en als deze is uitgehard zullen de kieren dicht zijn.


Giet nu de dikke laag epoxyhars met een maximale dikte van 10mm. Na een aantal tafels te hebben gezien, hebben we (mijn dochter en ik) het plan opgevat om zelf een tafel te maken van Epoxy giethars en Taxushouten boomstamplanken. De afmetingen zijn beken de houten planken zijn klaar, nu nog de juiste mal. En daar zit de kneep, van welk materiaal kunnen we de mal maken? Bij EPODEX bieden we eersteklas epoxyhars tegen de beste prijs-prestatieverhouding.


Epoxyhars tafel

Dankzij de unieke formulering is onze synthetische hars universeel toepasbaar. Bekleed u vloeren en werkbladen in een paar stappen, giet adembenemende riviertafels of maak u eigen sieraden – met onze epoxyhars kunt u projecten in een handomdraai realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts