vrijdag 25 december 2015

Blokken met letters

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Letter blokken meisje ronde opdruk.

Je zocht naar: houten letter blokken ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Urenlang plezier met SainSmart Jr. Als traditioneel speelgoed kunnen je kinderen het bouwen, stapelen, tellen en alle soorten van praktisch vroeg leren leren. Er zijn in totaal blokken , een van elke letters , waarbij hoofdletters aan één kant, kleine letters aan de andere kant, beide gekleur met doublicaten voor de lette.


Houten blokken met letters , deze zijn los verkrijgbaar, zodat je een naam of woord kan bestellen. De houten blokken hebben verschillende tinten met op de ene kant een hoofdletter en de andere kant een kleine letter.

De letters zijn gegraveer dus zullen niet vervagen. De blokken zijn 5cmx5cm. Iedere letter wordt bedrukt op één blokje op één zijde.


Heeft het kindje een naam met letters , plaats dan letters in het winkelmandje. De naam kan je dan heel gemakkelijk invullen in het daarvoor bestemde vakje. Let op: de blokken dienen niet als speelgoed voor kinderen onder de drie jaar. Koop en verkoop blokken met letters eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen.


Probeer het maar eens met bijvoorbeeld `Energiedrank`,`Kat` of `Giraf`. Milou, de eigenaresse, is momenteel met zwangerschapsverlof. Dit kan ervoor zorgen dat de mail iets later wordt beantwoord dan dat je van ons gewend bent. Daarom hebben wij hieronder alvast de meest gestelde vragen voor je beantwoord: Q: Is afhalen ook mogelijk? A: Normaal altij maar in verband met het verlof is dat niet mogelijk nu.


Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Leer ze stapelen en bouwen en leer ze ondertussen alle letters van het alfabet herkennen in stijl met deze geweldige blokken set.


En natuurlijk ook fantastisch leuk, gewoon op een boekenplank als decoratie. En in het wit met het alfabet. Houten Scrabble letters voor maar € - per stuk! Samen met jou stellen we de perfecte combinatie samen. Je weet dus vooraf welke kleuren letters je ontvangt en na.


Een blokkendoos, een verzameling van bij elkaar passende blokken in een nette doos, is een klassiek cadeau voor kinderen. Een variant is de blokkendoos met blokken in verschillende vormen, die door openingen in de deksel passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts