donderdag 10 december 2015

Karlsson klok zwart

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit 2producten vanaf € 120. Alle merken karlsson klok zwart. Koop nu en verfraaien van uw huis! Karlsson Klokken koop je eenvoudig online bij bol.


Het design van de klok neemt je mee terug in de tijd.

Natuurlijk loop de tijd niet echt terug, want deze klok loopt op AA-batterij die helaas niet is inbegrepen in het pakket. Hierdoor past de klok in vrijwel alle interieurstijlen! De klok is zwart met zilveren wijzers wat zorgt voor een strak design.


Zwarte vierkante klok met rode wijzers van het merk kalsson. Deze klok heeft geen cijfers en is egaal zwart. Ben heel tevreden over het product, en het is een lust voor het oog. De klokken van dit Nederlandse merk worden wereldwijd verkocht.


Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie.

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De minuten en uren worden weergegeven op zwarte platen, die elke minuut en uur zullen omslaan.


De wijzers eisen alle aandacht op door hun zwevende effect. De klok heeft een zwarte binnenkant, witte wijzers en een koperen buitenkant. De Little Big Time klok bestaat uit twee zwart kleurige wijzers gemaakt van aluminium. Een subtiel geluid laat je ‘rustig’ ontwaken. Daarnaast heb je geen last van getik met deze wekker, want de klok heeft een zogenaamd stil.


Door deze verschillende kleurencombinaties onstaat er bij de klokken een leuk en duidelijk contrast waardoor het aflezen van de tijd een stuk makkelijker wordt. De zilveren cijfers zijn duidelijk te lezen door de zwarte wijzerplaat. De wandklok is makkelijk te combineren in iedere ruimte, van keuken tot woonkamer. De digitale cijfers schemeren door het hout, waardoor de klok een minimalistische uitstraling heeft.


Naast de tijd toont deze alarmklok ook de datum en de temperatuur. De klok werkt op batterijen of met de USB kabel in een stekker. Krimpen aan den IJssel dec. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Verfraaien van uw huis met klokken.

Ruim assortiment online bestellen! De diameter van deze design klok is 44cm, gemeten is als de grote wijzer van 22cm helemaal rond gaat. Vergelijk 2karlsson klokken.


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. De zwarte wijzerplaat van de wandklok zwart zorgt ervoor dat het geheel er uniek en luxe uitziet. Deze wandklok zwart is gemaakt van staal en glas en heeft een afmeting van centimeter. Helaas wordt deze wandklok zwart geleverd zonder batterij.


Vanaf nu kom je altijd op tijd! Bent u op zoek naar een mooie klok ? De mooie klokken worden gemaakt door voornamelijk Nederlandse ontwerpers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts