woensdag 30 december 2015

Aikon design on stock

Altijd de grootste selectie. Eetkamerstoelen al vanaf € 200. Vergelijk en bestel via Beslist. Trading Online: Descubre Más - Millones de Usuarios.


De verhoudingen van de basisvorm heb ik dan ook heel zorgvuldig bepaald.

Zo ontstond een smalle onderkant met rijke zitkussens, een brede armleuning en een opvallende detaillering van het pootje, in de breedte. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Zo heeft het bankstel een smalle onderkant met rijke zitkussens en mooie brede armleuningen. Doordat je constant met de losse zitelementen kunt afwisselen kan je zelf de perfecte opstelling bepalen. Aikon had al een comfortabele look en royale zitvlakken, perfect om een lounge-uitvoering van te maken.


Vele van hun ontwerpen zijn vandaag de dag nog steeds erg populair. De collectie wordt in het zuiden van het land met veel liefde ontworpen.

Doordat de zitkussens van de bank vastzitten verschuiven ze niet. De dikke zit- en rugkussens nodigen uit om een hele avond heerlijk te ontspannen. Handig om te weten: de kussens zitten vast en kunnen dus niet verschuiven. De zithoogte van de bank is centimeter, de zitdiepte is centimeter. De armleuningen hebben een hoogte van centimeter.


Deze design on stock aikon 2. Designonstock Bloq zits banken. Zits bank is bekleed met een stof main line flax mlf 14. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Je vindt bij ons dan ook geen namaak.


Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Zo kunt u geheel zelf bepalen hoe u de verschillende elementen combineert en hoe zo uw Aikon Lounge samengesteld wordt. U kunt te allen tijde de opstelling weer veranderen dankzij het flexibile systeem van de Aikon Lounge.


Zo voldoet deze fraaie bank aan al uw wensen! Eerst kiest u een of meerdere zitelementen, daarna de rugkussens en tenslotte de sierkussens.

Hiermee krijgt de bank een unieke uitstraling en bepaalt u ook zelf het zitcomfort. Luchtig en ruimtelijk Naast. We hebben begin dit jaar een dure bank (twee delen) gekocht Aikon Lounge van designonstock. We werden daar goed geholpen maar toen de bank binnen was, kregen we binnen twee dagen plooivorming en bij de naad was er een lelijke deuk die erger werd als je erop.


De Aikon bevat veel details en het minieme pootje versterk de uitstraling van de bank. Ga lekker liggen in de heerlijke kussens en de armleuning is zo zacht dat je er lekker tegenaan kunt liggen. Door naar eigen wens rugkussens en sierkussens te plaatsen krijgt de bank een unieke, speelse uitstraling. En wilt u een keer wat afwisseling, dan koppelt u de elementen moeiteloos anders of zet u ze juist los in de ruimte. Beleef de wereld van de Aikon Lounge.


Gratis bezorging NLBE. En dat is Marike zeker gelukt! De royale zit- en rugkussens van de design bank én de brede arm zien er. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat.


Zijn ergernis met betrekking tot lange levertijden en ingewikkelde productielijnen bij meubelfabrikanten zette hem aan het denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts