vrijdag 11 december 2015

Grote fotolijst meerdere foto's

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Specialistisch advies nodig?


Grote fotolijst meerdere foto's

Ideaal om de kamer een persoonlijke toets te geven en tegelijk voor kleur in huis te zorgen. Als u zoekt naar originele collage fotolijsten dan bent u hier op de juiste plaats. Onze fotolijsten passen in ieders interieur zodat uw foto’s of afbeelding een mooie plaats krijgen aan de muur in uw woning. Met onze collagelijsten kunt u meerdere foto’s van één mooie herinnering samen presenteren.


Een multi- fotolijst is een fotolijst voor meer dan één foto. Multi- fotolijsten zijn een vrolijke én handige interieurdecoratie. Fotolijsten voor meerdere foto’s. Foto’s van belangrijke gebeurtenissen verdienen een speciaal plaatsje.


Grote fotolijst meerdere foto's

Denk maar aan een trouwfeest, een verjaardagsparty of een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden… Deze leuke herinneringen op foto passen perfect in een fotolijst voor meerdere foto’s. Een foto collagelijst is daarmee ook een prachtige aanvulling op je interieur. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten.


Multi of collage fotolijsten kopen. Dergelijke lijsten zijn bedoeld om meerdere foto’s in te bewaren en te tonen. Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren. Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst.


Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Bij Acaza vind je fotokaders in allerlei formaten en stijlen.


Kies uit 1producten vanaf € 95. Of je nu één foto , meerdere foto’s , een poster of zelfs een T-shirt wil ophangen, bij ons vind je ongetwijfeld het perfecte kader! Ontdek ons ruim assortiment en kies je favoriete profiel. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen.


Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s , kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Wij bieden een groot assortiment met collegelijsten in elke kleur en formaat! Een mooi lijstje uit de Edge serie van Umbra. Dit lijstje is gemaakt van steen en heeft een marmer look finish. Het is extra leuk om meerdere lijsten samen met spiegels aan een wand te combineren, ofwel strak ofwel speels.


Geef jouw mooiste herinnering extra aandacht door deze in een grote fotolijst te plaatsen. Een fotolijst waarin u meerdere foto’s kunt plaatsen is zeer populair tegenwoordig. Is toch een prachtig idee? Gezien de enorme populariteit hebben wij een breed assortiment met lijsten voor meerdere foto’s.


Wanneer je een fotolijst of meerdere fotolijsten wilt bestellen helpen wij je indien gewenst graag persoonlijk. Op deze manier ontvang je het product waarnaar je op zoek bent, wij regelen dit en helpen je graag verder. Ook persoonlijk contact is soms wenselijk omdat niet iedere fotolijst geschikt is voor elke foto , of in elk interieur en ruimte.


Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts