dinsdag 29 december 2015

Behang met relief

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis.


EDEM behang is milieu- en gezondheidsbewust, want het behang is de kleding van uw muren - en wie trekt er graag giftstoffen aan? Afwasbaar: EDEM reliëfbehang is niet alleen lichtecht, maar ook afwasbaar, zelfs hoogwasbestendig. Verontreinigingen, behalve olie en vet, kunt u met een mild sopje en een spons verwijderen.

Heel chique: de dessins van het behang zijn uitgediept of liggen juist op het foam-oppervlak, zo krijg je behang met reliëf. De perfecte combinatie met deze ‘meubels met verhaal’ die je vast en zeker vindt bij een lokale kringloop winkel. Bij Raffi vind je nog meer bijzonder behang met verschillende kleuren en prints.


Liever geen bloemetjes of andere motieven aan de muur maar alles in één kleur? Eenkleurig behang is in alle kleuren en met of zonder reliëf beschikbaar. Behang met steen motieven geven je interieur een stoer en minimalistisch uiterlijk.


Een stenen muur maar dan van behang en niet van echt te onderscheiden ! Breng buiten naar binnen middels behang met een stenen muur.

De collectie stenen is breed. Variërend van zeer realistische bakstenen muren tot grove gestapelde stenen en kiezels. Of u nu een verweerde muur zoekt of gekleurde muren, muren met klimop of leisteen behang het is er allemaal.


Groot aanbod Beton behang van onder andere BN Wallcoverings, Rasch en Dutch Exposed. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Beton behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw! Rol nu de deegroller over het behang , waarbij je zo hard duwt dat het reliëf voldoende verf pakt.


Zorg dat je niet té hard duwt, want de ondergrond mag niet worden geraakt. Voor de lastige hoekjes en randjes gebruik je een vierkant stukje M. Met het stukje plaat stippel je het reliëf. Bent u op zoek naar een speciaal motief behang en deze is niet te vinden op onze site, neem dan contact met ons op. Onze gegevens zijn te vinden op onze website.


Combineer steen behang met een stoere houten behang. Wij zijn bereikbaar tussen 9. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Houtstructuur behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse behangmerken in diverse printen die u op deze pagina kunt vinden.


Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Behang vind je in alle stijlen, dus er is altijd behang te vinden dat bij jouw interieur past. Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang. Haal vandaag nog die bomen behang in huis. Met dit type behang geef je een compleet andere dimensie aan jouw woonruimte. Zoals de naam al doet vermoeden, creëer je met 3D behang de illusie dat de kamer niet bij de muur ophoudt.


Daarnaast is 3D behang ook ideaal te gebruiken om bijvoorbeeld een saaie, minder fraaie deur nieuw leven in te blazen. Industrieel: in een loft komen de volgende behangsoorten het best tot hun recht: camouflage behang , steigerhout behang , behang met sloophout en baksteen behang. Ga dan voor landelijk behang zoals behang met bomen, behang met vogels, of ander natuur behang.


Met de behang collectie Deco Relief van Rasch voel je je onmiddellijk thuis. Deze hoge kwaliteit behang ontwerpen zijn ofwel huiselijk, natuurlijk, design of fantasie en biedt een potpourri van decoratie mogelijkheden. Behang direct uit voorraad leverbaar tegen een échte scherpe prijs.


Novamur - Behang - Vliesbehang - Overschilderbaar - Wit - Reliëf. Wit vliesbehang met geblokt reliëf motief. Met EDEM STATUS- behang ontvangt u een hoogwaardig product in een uitmuntende kwaliteit tegen een voordelige inkoopprijs direct vanaf de fabrikant.


Deze nieuwe generatie van wandbekleding overtuigt met elegante 3d- en glanseffecten en individuele patronen die bij een eigentijdse of klassieke woonstijl passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts