donderdag 10 december 2015

Passe partout fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Wij hebben een Snelle levering. Eerste vriendschappen ontstaan bij Partou. Samen ontdekken we de wereld.


Kwaliteit zonder compromissen.

Nu bestellen al vanaf € 195! Soms hebben foto’s, posters of kunstwerken niet de standaardafmetingen die je gewend bent. Maar er zijn ook foto’s, posters of kunstwerken die je net even wat extra’s wilt geven.


In onze webshop bestel je eenvoudige de. Een passe - partout voor in uw fotolijst. Deze omranding kan voor opvulling zorgen als de lijst net iets te groot is voor de foto of zorgt ervoor dat de foto er echt uitspringt.


Zij staan altijd graag voor je klaar en voorzien je van passend advies. Via onze webwinkel kun je eenvoudig passepartouts kopen. Naast de passepartouts hebben wij allerlei andere mooie fotolijsten zoals de aluminium fotolijsten of wissellijsten.

Deze zijn uiteraard in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. De passe - partout moet altijd gelijk zijn aan het formaat van de fotolijst en de poster moet een maat kleiner zijn. Onze passe - partouts komen in de afmetingen: 21x30cm (A4), 30x40cm, 40x50cm, 50x70cm en tot slot 70x100cm. Zit uw gewenste maat passe partout niet tussen de standaard maten?


Met onze high-tech computergestuurde passe - partout -snijder kunnen we eenvoudig alle soorten gewenste passe partouts op maat maken. Maximale lijstmaat = 80x120. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Let op, wij snijden onderstaande formaten exact zoals opgegeven!


Door je object te omlijsten met een passe - partout springt het werk er meer uit en valt deze beter op. Je kan ook kiezen voor een fotolijst die geleverd wordt inclusief passe - partout. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.


Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig? Deze omlijsting, gemaakt van museumkwaliteit-karton, zorgt voor ruimte tussen het lijstprofiel en de foto.


Dit zorgt voor een rustiger beeld en geeft het totaal meer body. Lijstmaat = glasmaat, sponning, achterwand of passepartout afmeting Uitsnede = exacte opening in het passepartout, wat uiteindelijk zichtbaar wordt Vul hieronder de EXACTE lengte en breedte van uw passepartout in. Let Op: Alle passe - partouts worden speciaal op maat gemaakt en zijn daarom niet te retourneren!

Hier vindt u het grootste aanbod passe - partouts in standaard formaten en kleuren. U kunt bij ons kiezen uit een witte passe - partout , een licht crème passe - partout , een zwarte passe - partout of een crème passe - partout. Hiermee komt het werk beter tot uiting. In het karton van de passe - partout wordt meestal een rechthoekig venster gesneden. Maar ook cirkelvormig of ovaal is niet ongebruikelijk.


Daarnaast valt de inhoud van de wissellijst extra op en kunt u de kleuren en accenten in uw afbeeldingen nóg meer laten spreken. Een lijst met passe partout is daarom de ideale combinatie. De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk passe partouts voor de wissellijsten. Dit bekent dat wanneer je een bepaalde maat niet kunt terugvinden in ons assortiment dat je een aanvraag kunt plaatsen voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor een maatwerk passe partout.


Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts