dinsdag 8 december 2015

Verfmengbekers

Colad mengbekers per stuks verpakt. Deze mengbekers voor lakvoorbereiding zijn gemaakt van polypropylene. Door de helderheid van de mengbekers zijn de.


Diverse mengbekers en blik verpakkingen en de daarbij behorende produkten zoals roerhoutjes, turbomix roerstokjes, colad pcls systeem, etc etc. You may unsubscribe at any moment.

For that purpose, please find our contact info in the legal notice. Altijd voordelig en snel geleverd. Compleet assortiment Snel in huis Beste prijs Jouw verfwinkel online.


Geschikt voor eenmalig gebruik. Deze bekers zijn bedrukt met diverse mengverhoudingen voor het eenvoudig mengen van 2K lakken of het verdunnen van 1K lakken. FINIXA Zwarte bekers zijn onbedrukte verfbekers in een UV-bestendig zwart kunststof voorzien van stapelvoetjes.


FINIXA zwarte PE verfmengbekers laten geen licht door en zijn daarom ideaal voor het bewaren UV lakken en wategedragen autolakken.

Deze zwarte bekers voor verf zijn voorzien van voetjes. Verfmengbekers met stapelvoetjes. Mengbekers en Verfbewaarbekers onbedrukt of bedrukt met mengverhouding.


Transparante mengbekers met mengverhouding bedrukt of onbedrukte mengbekers, bijbehorende transparante deksels zijn separaat verkrijgbaar. Als u verfmengbekers bestelt bij Barini dan kunt u snel met de verfmengbekers aan de slag. Wij zorgen er namelijk voor dat u uw bestelling altijd snel in ontvangst kunt nemen. Barini is al jaren een vertrouwd adres voor autoschade herstelbedrijven.


Ook voor verfmengbekers kunt u bij ons terecht! Koop uw verf online bij de meest complete verfwinkel van Nederland. Uitgebreide tips, gratis advies en snelle levering.


Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Bootlak of antifouling nodig? Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop. Stapelvoetjes van de mengbeker hebben naast het gemakkelijk opstapelen nog een andere functie: het voorkomen van koude overdracht, anders beinvloed de temperatuur de werking van de verf.


Gebruiksvriendelijk Deze nieuwe versie is door het klepventiel gebruiksvriendelijker en sneller in gebruik. De verfmengbeker is een uiterst eenvoudig concept voor éénmalig gebruik die de spuiter tot tijd kan besparen.

Extra korting op online groothandelprijzen. Op het gebied van autoschade. CAP Automotive BV - ofwel officieel Coating Application Products Automotive B. Schildersbenodigdheden vind je bij Verfenbehangland. In Winkelwagen producten. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.


Het ontlakken van metaal is één van onze absolute specialiteiten. Wij beschikken over de expertise én de installaties om metaal thermisch of chemisch te ontlakken. Hiervoor zijn verschillende adapters leverbaar. Met KindBox kan de spuiter tot maar liefst van de tijd besparen!


De verfmengbekers zijn leverbaar in sets van stuks mengbekers met een inhoud van 650ml met 125μ filter en in sets van stuks Mini-meng-bekers met een inhoud van 325ml met 125μ filter. Al meer dan jaar levert Laan een compleet assortiment op het gebied van disposables (verpakkingen) en grondstoffen voor consumptie- ijsbereiding. KINDBOX Speciaal voor Spotrepair een kleine mengbeker, inhoud 160ml met 125mu filter Bij uitstek geschikt voor kleinere hoeveelheden Deze universele beker is te gebruiken op alle DeVilbiss spuitpistolen en alle andere grote merken bovenbeker-spuitpistolen.


Prijs: eurocent per stuk verfmengbekers 650ml - transparante bedrukte mengbekers kunststof mengbeker 650ml exclusief afsluitdek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts