dinsdag 8 december 2015

Rothmeijer behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Denk je aan dé woonspeciaalzaak in Rotterdam, dan denk je aan Decokay Rothmeijer. Ben je op zoek naar een uniek, klassiek, modern of hip behang ? Dan zit je bij Decokay Rothmeijer in Rotterdam goed.


Rothmeijer behang

Met meer dan honderd behangboeken in de winkel is jouw behang er zeker bij. Een panterprint of metallic look, beton op de muur of wuivende palmen en kaketoes… met behang geef je je interieur net een beetje meer pit. En die vind je in alle soorten en maten bij Decokay Rothmeijer in Rotterdam. Rolhor, plisséhor, inzethor, vaste hor, hordeur… er zijn zoveel varianten die op maat worden gemaakt.


De meeste varianten hebben ook keuze in profielkleur en in gaaskleur. Binnenkort nieuw in de collectie, behang van Eijffinger uit de collectie BOLD. Decokay Rothmeijer is toonagevend op het gebied van woninginrichting ( vloeren, raamdecoratie , gordijnen en behang ) Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een een enthousiaste verkoopadviseur met passie voor interieur , parttime en fulltime. Omdat wij niet zo goed wisten welk behang het beste bij ons interieur paste, mochten we de behangboeken met onze favorieten mee naar huis nemen. Maar ook toen twijfelden we nog.


Rothmeijer behang

Een adviseur van Decokay kwam toen bij ons thuis om mee te kijken, keek naar de ondergrond van de muur en kon ons toen precies vertellen welk behang het beste paste. Bezorging gratis vanaf € 2- √ 30. Erkend Sikkens-specialist √ Eijffinger Premium dealer. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Zeg je behang dan ga je naar Rothmeijer toe. Behang - ruime collectie behang bij Thuisin en behang -shop.


In de winkel inspireren wij jou met wel 1verschillende behang soorten van verschillende merken. Geschikt voor de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Kies jij voor een muur met de fluwelen afwerking van krijtverf, of kies je juist voor een statement met een gaaf behang ? Voor beide ga je naar Decokay.


Behangpapier bedrijf Deco Home Rothmeijer uit. Verf en Wand woonspecialisten voor verf, behang en vloeren. Uitstekende producten, fantastische. Beoordeel de service van Decokay Rothmeijer.


Rothmeijer behang

IP adres en eventueel overige informatie. Behangwinkel suppliers on Yoys in Nederland: Behangspeciaalzaak, Alper, Behangkoopjes. Yoys B2B Marketplace Products Companies Distributors. Flamingo behang , geweldig mooi! Gedeelten van deze pagina.


Hulp voor toegankelijkheid. AS heeft alle druktechnieken onder de knie en drukt ook heel veel behang voor derden. Indirect levert het bedrijf, met private labels, aan alle ketens.


In Nederland worden de eigen producten in de vbs-zaken verkocht, onder de naam AS Creation. De leverancier maakt dan ook een strikt onderscheid tussen vbs- en dhz-kanaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts