woensdag 23 december 2015

Reiskussen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ideaal door onderweg op reis. Bestel direct het reiskussen online. Als U-vorm ter ondersteuning van de nek en schouders 2. Reiskussen - Slaapcomfort op reis.

Als rechthoekig kussen, voor nek, hoof rug en als. Dit zorgt voor extra comfort tijdens lange… Meer. Dit reiskussen wordt geleverd met een handig opbergzakje, slaapmasker en oordopjes.


Een lange reis voor de boeg? Met onze reiskussens en reisaccessoires vliegt de reis voorbij. Slaap heerlijk in de auto of het vliegtuig met een reiskussen.


Bekijk het volledige assortiment online en bestel direct uw reis accessoires! Slapen in het vliegtuig, het is niet altijd even makkelijk.

Je kunt op een luchtgevuld of synthetisch kussen slapen of juist op duizenden polystyreen schuimballetjes die perfect de vorm van je hoofd aannemen. Kenmerk van een goed reiskussen is een combinatie van comfort en een kleine pakmaat zodat je het kussentje makkelijk kunt meenemen als je op reis gaat. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit.


Nekkussen en Bedhulpmiddelen kopen bij MediPreventie. Met een comfortabel nekkussen zal de reis zeker voorbij vliegen! Een reiskussen is de ideale metgezel tijdens lange reizen in de trein, het vliegtuig of de auto.


Zo krijgt u toch de slaap die u nodig heeft tijdens de reis. Droom alvast over uw vakantie terwijl u heerlijk ligt te slapen op uw comfortabele reiskussentje. Lekker slapen in het vliegtuig?


Unieke tips om wèl lekker te kunnen slapen tijdens je vlucht. Wilt u een lekker zacht en comfortabel nekkussen tijdens uw reis, dan hebben wij naast het handige compacte opblaasbare. Specialistisch advies nodig? Voor 21:bestel is morgen in huis.


Met een reiskussen vind je comfort op de momenten dat je het nodig hebt, tijdens een bustocht of lange vlucht. Het reiskussen (mits de latex eruit wordt gehaald) is wasbaar op graden.

MonPère is het handigste reiskussen dat bestaat. We hebben weer een project gespot op Kickstarter dat je reis wat gemakkelijker moet maken. En in het bijzonder het slapen onderweg. Maak kennis met het MonPère.


Deze kussens bieden extra ondersteuning en comfort aan de nek en de rug. Een heerlijk kussen voor de slapende kinderen op de achterbank van de auto of tijdens een lange zit in een vliegtuig. Ook voorkomt het dat je door gebrek aan ondersteuning met een stijve nek wakker wordt.


Naast oordopjes kan het opzetten van goede muziek ook helpen bij het afsluiten van storend geluid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts