dinsdag 15 december 2015

Zilveren etagere 3 laags

Zilveren etagere 3 laags

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Alle merken zilveren etageres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Last Van Ruimtegebrek Op Tafel? Erg geschikt voor vergaderruimtes, kantoor, kantine of thuis.


Serveer bijvoorbeeld gebak, hapjes of kleine snacks op de verschillende lagen van de etagere. De stevige etagere is gemaakt van staal en heeft een mooie zilveren kleur. Ook verkrijgbaar in de kleur: zwart. Etagère Zilver Ovaal Laags cm. De etagere is 57cm hoog en de diameter van de lagen is.


Zilveren etagere 3 laags

Een stijlvolle laags etagere. Een mooie laags etagere in de kleur zilver. Hij is gemaakt van aluminium en weegt 1. Mooie moderne laags etagère.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Etagere laags zilver Hcm. Unieke etagere van hout en aluminium.


Het hout is massief en glad afgewerkt. Dit is ook hygienisch voor etenswaar. De materialen hebben beide een lange levensduur.


Verder staat hij stabiel door zijn gewicht van 3. Met een etagère kun je ook andere accessoires in huis presenteren. Zo veranderen je zilveren taartplateaus in onmisbare woonaccessoires! Waar zet je een - laags etagère dan neer? Het serveren van hapjes, chocolaatjes en andere liflafjes wordt nu nog unieker met een verzilverde Zilverstad etagère. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Vind items binnen jouw budget. Decoratiematerialen verhuurbedrijf in Amsterdam voor bruiloften, themafeesten en evenementen. Verder heeft elk niveau een handige opstaande rand zodat alles op zijn plek blijft liggen.


Ons doel is om elk event in de juiste style te presenteren. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait en voor u zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Als u doorgaat met het gebruiken.


Deze Etagère is gemaakt van stevig karton en heeft de kleur zilver. ETAGERE LAAGS 33X57CM ZILVER kopen? Drie- laags : Voor optimaal gebruik kies je voor een etagère met drie lagen.


De drie- laags etagère komt in veel soorten en maten. Je ziet deze het vaakst voorkomen en het wordt ook wel als het ideale formaat beschouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts