donderdag 17 december 2015

Ice horloge

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Nieuw: Alle kleuren Ice Watches! Horloge Ice prijzen vergelijken. Ruime keuze aan horloges voor dames, heren, meisjes en jongens met origineel ontwerp, kleurrijk en trendy!


Gratis verzending en jaar.

Hou je van oversized accessoires? Dan is dit horloge je op het lijf geschreven! De stalen XL wijzerplaat met blauwe kleurschakeringen en de soepele, getextureerde zwarte siliconen armband geven dit horloge een moderne maar tijdloze uitstraling.


Dit opvallende, mannelijke horloge past bij elke outfit en blijft niet onopgemerkt! ICE pearl is verkrijgbaar in maten en modellen. Deze horloges brengen stijl én verfijning rond je pols! Ze zien eruit als een bevroren juweeltje en passen zowel bij een elegant jasje als bij een warme gebreide trui.


Classy of relaxed: jij kiest je look! Koop de parel onder de horloges voor een voordelige prijs!

Trendy en modern, de ICE glam white! Het horloge (maat xs) heeft een witte siliconen band met gouden accenten, die bij elke outfit passen. De cijfers op de wijzerplaat zorgen ervoor dat je overal binnen no time de tijd kunt zien!


Hierdoor is er voor ieder jaargetijde, voor iedere gelegenheid en voor iedereen wel een model dat bij hem of haar past. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Met een beetje verzorging en onderhou zoals het vervangen van de oude horlogeban kunnen deze horloges er nog net zo fris en leuk uitzien als wanneer ze zijn gekocht.


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Ice -Watch horloges online kopen. Vandaag bestel morgen in het nieuw! Bestel het nieuwe horloge op een werkdag voor 23:uur en je ontvangt het bovendien de volgende dag al in huis. Zo kun jij het snel dragen naar dat hippe feestje.


Speciale prijs € 2Adviesprijs € 99. ICE -Watch City horloges zijn opvallend rustige horloges in het assortiment. Door het gebruik van de hoge kwaliteit lederen horlogeband en de rustige kleuren als gou rosé goud of zilver is dit horloge echt een sieraad voor om uw pols.


Bestel jouw favoriete design of kleur online of bezoek Kish. In de meeste gevallen kunnen wij deze gewoon voor je bestellen! Wij bieden een ruim assortiment Ice Watch horlogebandjes aan, van de populairste modellen tot de minder populaire modellen.


Aan verlanglijst toevoegen.

Overstappen kan alleen vandaag nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts