donderdag 17 december 2015

Pu blanke lak

Pu blanke lak

Transparante lak koop je bij HORNBACH. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Avis Aqua PU lak is een waterverdunbare, 1-komponent, transparante, niet vergelende blanke lak op basis van een PU -acrylaat.


Pu blanke lak

Het bestaat uit een combinatie van polyurethaan en acrylaatdispersies als bindmiddel. Veiligheidsinformatieblad-houtlak- pu -heelmat. Koopmans Houtlak PU mat blanke lak bestellen!


Stel uw vraag dan via ons contactformulier. Helaas gaat dit niet in een componenten kwaliteit vanwege de metallic deeltjes die in de lak zitten. Deze lak dient ten alle tijden afgespoten te worden met een 2K blanke lak voor een optimale bescherming van de kleurlak. Blanke lak voor houtwerk binnen o. Vista Aqua 2K PU Clear is een waterverdunbare, kleurloze, twee-componenten, polyurethaan lak.


De Aqua 2k pu clear is bestand tegen alcohol (zoals in ziekenhuizen en laboratoriums), olie koffie en wijn, heeft een UV-filter voor extra bescherming, moeilijk brandbaar en bevat geen zware metalen. Dankzij de kraakheldere en diepe hoogglans, zorgt deze blanke lak er voor dat uw kleurlak een ongekende hoogglans krijgt met de beste bescherming tegen benzine, krassen, UV-straling en chemicaliën. SprayMax 2K blanke lak hoogglans is bij ons te koop in 250ml en 400ml spuitbus. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak.


Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Sneldrogend en niet vergelend.


Door zijn zeer hoge slijtvastheid geschikt voor de afwerking van onder andere parket en andere houten vloeren, meubels, deuren en trappen. De PU - Lak Mat is te gebruiken voor alle soorten houten vloeren en meubelen, zelfs voor zwaar belaste toepassingen zoals bijv. Ook op betonnen aanrechtbladen kunt u deze PU - lak mat gebruiken. Ideaal voor hout, metaal, beton en hard PVC, zowel binnen als buiten.


Avis Matblanke lak , transparante slijt- en slagvaste lak op basis van een 1-component polyurethan-alkydhars. PU acryl lak is eenvoudig te verwerken, droogt bijzonder snel en is gemakkelijk te reinigen. Nu is dit reeds een krasvaste verf maar misschien is deze nog krasvaster te maken door het geheel nogmaals ligt te schuren (schuurpad) en daarna te voorzien van een laag blanke lak , ook op basis van polyurethan-alkydhars. Het idee is dat de blanke lak geen pigmentstoffen bevat en hierdoor sterker is? Ankertros Acryl PU Lak is een lichtechte, waterverdunbare, blanke lak voor binnen op basis van PU acrylaatdispersie.


Een ruim assortiment Binnenlak en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! De lak is transparant, wat een mooie houtnerf. Hierdoor vraag ik tevens ook aan u: PU - lak over normale lak , geeft dit een even goede hechting?


Ik heb er namelijk nooit iets over gehoord dat dit niet zo is. Vloeren worden namelijk toch ook vaak ingekleurd en daarna afgelakt. Verder in uw puntje is uw laatste laag een acryl blanke lak , ik neem aan dat dit ook een PU. Aanbiedingsprijs € 1€ 1Normale Prijs € 281.


Pu blanke lak

Avis Polyurethaan Lak is een blanke lak voor binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts