donderdag 10 december 2015

Inlijsten amsterdam

Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. We bieden een ruime collectie lijsten in standaardmaten en maar ook op maat gemaakt. Quick lijsten in Amsterdam is de inlijster van Nederland. Voor het inlijsten op ambachtelijke wijze van uw kunstwerk.


Heeft u vragen over lijstwerk?

Lijstenmakerij Jollijst in Amsterdam is de inlijster van Nederland. Of wilt u gewoon wat laten inlijsten ? Op ambachtelijke wijze wordt er in Amsterdam gewerkt aan uw inlijsting. Kopje koffie en dan de mooiste inlijst -oplossing voor het werk vinden samen met de klant. Het Amsterdam Art Center was bij ons al bekend en nu hebben we daar ook.


Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in AMSTERDAM ? U vindt hier alle lijstenmakers uit nederland en veel informatie over inlijsten , lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak.

De mooiste lijsten zoals wissellijsten, fotolijsten, schilderijlijsten, posterlijsten en passe-partouts koop je online bij Zelfinlijsten. Hieronder kunt u een video bekijken waar wordt uitgelegd hoe een handgemaakte lijst wordt vervaardigd. Laat uw lijst maken door een vakman. Wilt u iets moois voor aan de muur?


Jollijst dé lijstenmakerij van Amsterdam en omgeving op het juiste adres. Vakkundig inlijsten , restaureren en conserveren. Voor particulieren en professionals. Op deze website vindt u informatie over en voorbeelden van ons werk. Goed inlijsten begint bij vertrouwen, vertrouwen van u in ons als deskundige lijstenmakers.


Maar ook vertrouwen in onze adviezen, in onze creativiteit en onze service. Wij geloven in het idee dat ambachtelijk inlijsten van een uitzonderlijke kwaliteit en stijl moet zijn, gebaseerd op uw wensen. Het inlijsten van oude, Japanse en decoratieve prenten behoort, gezien de nabijheid van het Spiegelkwartier, logischerwijze tot de kernactiviteiten van De Galerij.


Daarbij kunt u rekenen op vakwerkondersteuning van een papierrestaurator en een olieverfrestaurator op museaal niveau. Het (laten) inlijsten Na het maken van een schilderij of tekening is het gebruikelijk om deze in te lijsten en klaar te maken voor presentatie. Uw kunstwerk laten inlijsten door De inlijster van Amsterdam ? Bij Bert Faas heeft u de keuze uit een groot assortiment houten- en aluminium lijsten.

Houten lijsten zijn er van zeer eenvoudige, blank houten profielen tot handvergulde, over de hoeken afgewerkte lijsten. Als onderdeel van het Amsterdam Art Center neemt lijstenmakerij FRAME4U een bijzondere plek in. Direct in de entree tref je ons al aan. Slechts gescheiden door een. Een mooie foto of indrukwekkend schilderij komt het best tot zijn recht in een mooie lijst.


Een lijstenmakerij of inlijsterij kan uw kunstwerk voor u inlijsten in een stijlvolle lijst op maat. Op zoek naar een goedkope wissellijst of fotolijst? Bij Wissellijsten- amsterdam.


Naast het vakkundig inlijsten en het uitgeven van kunst kunt u bij ons ook terecht voor (inter)nationaal transport. Een of honderd stuks: elk ingelijst werk wordt door Frame Products op zorgvuldige wijze verpakt en vervoerd naar elk gewenst adres. Onze klanten variëren van het Rijksmuseum in Amsterdam tot de particulier in New York.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts