maandag 7 december 2015

Boerenbont ontbijtbord

Boerenbont ontbijtbord

Compleet met het unieke Bestek. Geschikt voor Koffie en Thee. In verschillende formaten. Boerenbont Borden tot goedkoper. Kijk hier voor ons aanbod.


Boerenbont ontbijtbord

Ook tijdens een tuinfeest misstaat dit kleine bord niet op tafel. Het traditionele boerenbont servies is gemaakt van aardewerk en met de hand beschilderd. Ben jij een echte liefhebber van boerenbont ? Ben je op zoek naar nieuw servies, ovenschalen, voorraadpotten en dergelijke?


Dan is het erg belangrijk om goed op de prijs te letten. Voor je het weet betaal je veel te veel. Massamarkt geven we massa’s korting op alles van boerenbont. Ontbijtbord met boerenmotief.


Wij gebruiken cookies om het winkelen bij frank. Met deze bordjes op tafel geniet je van een oer-Hollands ontbijt of lunch. Dit uitzonderlijk en zeer uitgebreid traditioneel basisservies, handgeschilder bestaat al meer dan 1jaar. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kies uit producten vanaf € 95. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires.


De collectie vernieuwt met de tijd mee. Hoewel het slechts uit een beperkt aantal kleuren en motieven werd opgebouw kon er toch veel mee worden gevarieerd. De fabrieken waarin het boerenbont werd geschilderd hadden voornamelijk vrouwelijke medewerkers die met de hand de figuren schilderden. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.


Alle onderdelen zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig. Vergelijk meer Servies aanbiedingen op Beste. Dit decor is ook door Boch, Royal Sphinx en Societé Ceramique gemaakt. Voor onderdelen van deze series verwijs ik u graag naar deze mappen op mijn web-site. Wij bezorgen het platteland bij je thuis.


Waar het boerenbont precies vandaan komt is niet bekend. In de eerste helft van de 19e eeuw werden er naast de handgeschilderde motieven ook mechanisch geschilderde motieven verkocht. Geerts Warenhuis - uw Online Warenhuis - heeft een breed assortiment huishoudelijke producten zoals serviezen, pannen, keukengerei en meer.


Puntgave boerenbont ontbijtborden van P. Regout Maastricht, het latere Royal Sphinx. Zie de afbeeldingen voor het merkje. In zo goed als nieuwstaat. Welkom op de website van Servies(in)compleet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts