maandag 28 december 2015

Epoxy plamuur

Voor 17:besteld is morgen in huis! Bestel simpel en snel jouw klusaccessoires. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze plamuur is zeer geschikt voor boten, zowel boven als onder de waterlijn.


Ook voor het repareren van houten of aluminium kozijnen is deze plamuur zeer goed geschikt. Maak de plamuur aan op een plamuur mengbor en verwerk met een plamuurmes, flexibele spatel of een japanspachtel.

Je kan ook Varipox Finishing plamuur gebruiken met een kitspuit. Waterdichte epoxy plamuur en epoxy kneedpasta. Geschikt voor onder en boven de waterlijn.


De meest gebruikte houtplamuur is lakplamuur. Dit is een plamuur die uitermate geschikt is om kleine oneffenheden te plamuren. Hij wordt vooral gebruikt tussen twee verflagen in.


De Alabastine Lakplamuur is de meest bekende, maar ook Bolivia Lakplamuur is zeer gebruiksvriendelijk en geliefd onder professionals en doe-het-zelvers. Vraag ons voor persoonlijk advies! Door microballoons aan de epoxy toe te voegen bepaal je zelf de dikte van de plamuur.

Epoxyplamuur is volledig waterdicht en lichtgewicht. Het zelf maken van plamuur is ook nog eens veel voordeliger dan kant en klaar epoxy plamuur ! Op een groot schip worden soms wel enige pallets met epoxy-plamuur aangebracht, om het spiegelglad te laten worden. Overigens wordt een groot deel er ook weer afgeschuurd. Wilt u hulp bij het kiezen van de juiste epoxy ? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies! Epoxy is zeer veelzijdig te gebruiken.


Een goed verwerkbare epoxy plamuur voor het opvullen van gaten en oneffenheden op hout, metaal en polyester ondergronden. Daarnaast krimpt het niet en valt het goed te schuren! Het mengsel heeft een potlife van ca.


C) het verbruik is afhankelijk van de gaten en oneffenheden. Mengverhouding 2:op gewicht. Eerste keus voor het onderwaterschip van de boot. Hecht prima op uitgeharde polyester, epoxy , hout en staal. Zeer goed schuurbaar, semi-flexibele plamuur.


Met epoxy hars kunt u onder andere glasvezel lamineren en hiermee scheuren en andere beschadigingen aan uw boot repareren. Epoxylijm is een 2-componenten lijm met epoxide-polymeer, wat de epoxy hars weer- en waterbestendig maakt. Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je.

Verschillende soorten epoxy hars zijn bij ons verkrijgbaar. In onze webshop vind je verschillende soorten epoxy hars om te kopen. Zo bestaan er verschillende epoxy primers en epoxy grondlagen. Hiermee hecht je verf, laksysteem of epoxy plamuur beter.


De epoxy producten vinden hun toepassing vooral bij boten onder de waterlijn. Wij leveren alle merken voor de laagste prijs. Zowel de epoxy plamuur als de polyester plamuur. Plamuur voor uw schip nodig? Gaten, ongelijkheden of houtrot kunnen handig met plamuur worden geëgaliseerd.


Om kleine of grote gaten te vullen kun je gebruikmaken van plamuur met of zonder verharder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts