dinsdag 29 december 2015

Hardhouten plinten gelakt

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Zoek naar hardhouten plinten op de nieuwe KensaQ. Onze hardhouten plinten zijn beter bestand tegen vocht dan de MDF-varianten. Zij zijn uitermate geschikt voor vloeren waar met regelmaat gedweild wordt. Door de ‘Gesso’-spuitplamuurlaag die als grondlaag op het hardhouten lijstwerk wordt aangebracht, kunnen wij deze materiaalsoort extreem glad afwerken.


Plinten tegen de laagste prijzen.

Onze voorgelakte hardhouten Kraal plint is perfect voor een klassieke afwerking van uw woonruimte. Door de gesso spuitplamuur grondlaag is deze plint extreem glad afgewerkt. Hardhouten plinten kunnen worden gebruikt bij vloeren die regelmatig worden gedweild. Aflakken is niet meer nodig.


De hoogte van de plint is 55mm. De plint is gemaakt van hardhout en voorzien van blanke lak. Bevestig de plint met koploze spijkertjes, nietjes of montagekit.


Onze gelakte hardhouten Bols plint springt in het oog in ieder interieur.

Deze plint verzorgt een ware aankleding van uw woonruimte. De gladde plint , ook wel rechte plint genoem is een van de meest verkochte modellen. Dit komt omdat de gladde plint in ieder interieur goed tot zijn recht komt.


Wij bieden ook hardhouten plinten die wel geolied of gelakt zijn! Waarom plinten van massief hout? Omdat plinten gemaakt van massief hout een eigen charme en karakter uitstralen door de houtstructuur.


U kunt kiezen voor massief houten plinten die onbehandeld zijn, zodat u de houten plint op dezelfde manier kunt afwerken als uw houten vloer. Vind hardhouten plinten het nu op Kensaq. Voor 13:00u besteld is morgen in huis. BLANK GELAKT ( zijden) Afmeting 9x45mm bxd.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Kant-en-klaar massief hardhouten muurplint. Je kunt deze plint monteren met bijvoorbeeld montagekit, (koploze) spijkers, nietjes of schroeven. Afneembaar met vochtige doek en niet agressief schoonmaakmiddel. Blank gelakt en wit gegrond uit voorraad leverbaar.


Andere kleuren en lengtes op aanvraag. Met de prachtige plinten van PontMeyer maakt u de vloer helemaal af. Wij hebben een ruim assortiment van dit product.

Zo kunt u kiezen voor plinten MDF V3voorgegron grenen kant-en-klaar of hardhout voorgegrond. De MDF variant is geschikt voor vrijwel elke wand en vloer. Daarnaast zijn zowel de MDF als de hardhouten producten vochtwerend.


Zo te monteren bij afbouw: Doordat deze MDF plinten zijn voorgelakt is overschilderen niet direct noodzakelijk. Dit is tijdwinst bij afbouw. Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen.


Schuren is niet noodzakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts