dinsdag 22 december 2015

Folie raam warmtewerend

Koop je Warmtewerend Raamfolie. Bestel bij dé Raamfolie Specialist! Grote collectie statisch raamfolie. Bekijk hier alle soorten raamfolie. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Folie raam warmtewerend

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Binnen ons assortiment van warmtewerende raamfolies onderscheiden we interieur en exterieur zonwerende folie. De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit. Deze folie kan dan ook het beste gebruikt worden als isolerende raamfolie. Verschil tussen warmtewerende folie en zonwerende folie. Er is eigenlijk geen verschil tussen deze twee soorten raamfolies, het is slechts een andere benaming.


Het raamfolie in deze categorie is zowel zonwerend als warmtewerend en zorgt daardoor dus voor minder warmte in huis en minder zonlicht in huis. Dit voordelige folie is tevens verkrijgbaar in een spiegelende variant. Het opplakken van dit raamfolie is niet voor iedereen even gemakkelijk. Daarom verkopen wij ook statische folie tegen UV licht, zonlicht en infrarood stralen. Dit folie is veel dikker dan zijn zelfklevende broer en groot voordeel is dat het herbruikbaar is.


Warmtewerende folie is goedkoper dan standaard zonwering en is bovendien ook een milieubewuste oplossing. Door deze warmtewerende folie kunt u namelijk flink besparen op het energieverbruik van de airco. Ook hebben de folies een isolerende eigenschap, waardoor ook tijdens de wintermaanden een aangename temperatuur op de werkvloer mogelijk is. De warmte van het zonlicht blijft in de zomer dan bovendien vaak erg lang in de kamer hangen. Een oplossing voor dit probleem is het aanbrengen van zonwerende en warmtewerende folie op.


Lastig voor jou is echter dat deze folies net zo duur of duurder zijn als een redelijke buitenzonwering zoals een screen (verticaal buiten vlak voor het raam te plaatsen tussen het kozijn. er zijn vrij aardige producten in deze hoe te vinden) of een uitklap luifel (kan al vrij goedkoop, zeker als je het zelf plaatst). Van het glasoppervlak ten opzichte van de ruimte. Deze zonwerende glasfolie heeft als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is en het UV-licht tot bijna 1 blokkeert.


Dit komt vooral van pas bij grote glasoppervlakten. Glas laat vrij gemakkelijk warmte en zonlicht door en dit kan tot een serre-effect leiden. Deze soort folie kan dat serre-effect in zekere mate beperken.


Wilt u dat mensen naar binnen kijken terwijl u van een zonwerende folie profiteert? Met deze lichtgetinte zonwerende raamfolie behoudt u de huidige uitstraling van uw pand! Zonwerende folie met een lichte tint! In tegenstelling tot bijv. Raamfolie Expert werkt met diverse kwaliteitsfolies, allemaal met het beste effect en speciaal geschikt voor een unieke toepassing.


Denk aan speciale folies voor enkelzijdig en dubbelglas, wel- en niet-reflecterende folies. Op al onze zonwerende folies krijgt u tot jaar garantie. Met raamfolie brengt u een dunne laag folie aan op ruiten. Al naar gelang de gekozen folie is deze laag decoratief, zonweren verduisteren isolerend of biedt een combinatie van deze voordelen. Raamfolie kan aangebracht worden als ‘onzichtbare’ laag, maar kunt u ook gebruiken als opvallend fraaie raamdecoratie.


Folie raam warmtewerend

Omdat de raamfolie zonwerend is absorbeert dit effectief de warmte van ultraviolette straling. Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje. Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren. De warmtewerende en zonwerende folies van Reprosol houden de kwalijke effecten van de zon buiten (schittering, warmte, enz.).


Deze neutrale of getinte raam folies kunnen tot van de warmte buitenhouden, afhankelijk van het type warmtewerende en zonwerende folie. Naast de bovengenoemde voordelen van onze energiebesparende folie voor op het raam zijn er nog talloze voordelen op te noemen. Kortom alleen maar positieve eigenschappen.


Wanneer u vragen heeft over het buiten houden van de zon met raamfolie dan staat ons team direct voor u klaar. Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product alleen het schutvel verwijderen en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden. Zon en warmtewerende folie Met de spiegelende zonwerende folie kunt u bijvoorbeeld tot wel aan zonnewarmte weren en ook de neutraal getinte glasfolie weert de warmte tot wel.


Bij HR glas wordt aangeraden om de raamfolie aan de buitenzijde aan te brengen met een folie voor buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts