woensdag 30 december 2015

Anti inkijk glas

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen!


Keuken interieur accessoires.

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Zoekt u glas tegen inkijk waardoor u meer privacy krijgt? Vrijwel dagelijks krijgen we mensen aan de telefoon met de vraag of wij glas hebben om overlast door inkijk tegen te gaan of te verminderen.


Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om ongewenste inkijk tegen te gaan met behulp van glas : Gefigureerd glas. Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c. In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing. Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen.


Anti - Inkijk Folie is een dunne polyester folie die voorzien is van een gematteerde laag, waardoor het zicht door het glas wordt belemmerd.

Ook spiegelende zonwerende folies hebben een anti -inkijkwerking, maar behouden een vrij uitzicht naar buiten (bedenk: de anti -inkijkwerking verdwijnt als het buiten donker is). De inkijk wordt echter voldoende geblokkeerd door de drukke lijnen en patronen. Bij glazen raampanelen wordt de inkijk vaak geblokkeerd door gekleurd glas.


Raampanelen als anti - inkijk raamdecoratie passen vooral goed binnen een landelijk interieur. Dit komt door het opvallende, zwierige lijnenspel op de panelen. Zorgt ervoor dat niemand zomaar naar binnen kan kijken. De anti - inkijk folie geeft u veel privacy.


Spiegelfolie is dé oplossing als u inkijk wilt voorkomen. Door inkijkwerende folie op uw raam is inkijk niet meer mogelijk. Deze bijzondere plakfolie voorkomt inkijk naar binnen en naar buiten!


Blinderingsfolie of privacyfolie is vele malen goedkoper dan gezandstraald glas ! De glasfolie lijkt het meest op een gezandstraalde ruit, alleen vele malen voordeliger dan een echte gezandstraalde ruit. Hierdoor is anti inkijk folie zeer gewaardeerd! Zoek je folie waar je niet doorheen kunt kijken, maar wat wél licht doorlatend is? In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti - inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.


Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd.

Zo gebruik je je raamdecoratiefolie dus niet alleen als anti - inkijk , maar ook als decoratie van je woning. En er is keus, zoveel keus dat er altijd wel een print is die je aanspreekt! Van strak glas in lood printje tot een romantisch ontwerp met rozen. Glas heeft het grote voordeel dat je erdoor naar buiten kunt kijken, maar als je naar buiten kunt kijken, kun je ook naar binnen kijken.


Op het moment dat dit een probleem wordt, moet er een oplossing gezocht worden. Info over anti inkijk glas. Resultaten van zoekmachines! Het wordt ook wel anti inkijk folie genoem of privacy folie. Dit is met ALLE soorten van anti - inkijk waarbij je naar buiten wil kijken.


Bij allemaal draait de inkijk ’s avonds om. Bij de politieseries is de verhoorkamer ook altijd fel verlicht en de andere ruimte is donker. Ik bedoel dan hiermee glas voor in ramen voor bijv.


Gewoon glas waardoor je niet van buiten naar binnen kunt kijken, maar wel van. Ook voor etalages, glazen deuren of ramen die uit het zicht zitten is inbraakvertragende veiligheidsfolie een prima oplossing. De inbraakvertragende veiligheidsfolie wordt aan de binnenkant van het raam aangebracht, waardoor het niet door kwaadwillende personen verwijderd kan worden.


We willen dit inkijk vrij maken, door het te beschilderen, zodat je een melkglas of gezandstraald glas effect krijgt. Er bestaan wel folies die je op het raam kan kleven, maar verf hebben we nog niet gevonden. Heeft iemand ervaring met dit ? Of andere tips voor anti - inkijk ? Ga je aan de slag met de statische raamfolie?


Ga je toch ietsjes de mist in, dan is statische raamfolie eenvoudig weer van het glas af te halen en opnieuw te plakken. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online!


Vandaag besteld = morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts