woensdag 23 oktober 2019

Wekker slechtzienden

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Onze klantenservice helpt u graag. Bel, chat of mail met ons!


Wekkers van alle merken op beslist.

De laatste wekkers trends. Specialistisch advies nodig? Voor mensen met een visuele beperking en die de wekker niet meer kunnen lezen. Gratis verzending boven €3- jaar garantie Voor 16:bestel morgen in huis. Sprekende klokken en sprekende wekkers voor slechtzienden en blinden In onze winkel en webwinkel kunt u terecht voor sprekende klokken, pratende klokken en sprekende wekkers voor slechtzienden en blinden.


Wij hebben verschillende Nederlands sprekende klokken en Nederlands sprekende wekkers voor blinden en slechtzienden in ons assortiment. Deze wekker het ook wel pratende wekker. Er zijn ook klokken voor blinden of slechtzienden.

De verlichting van deze wekker kunt u dimmen en uitzetten. Slechtzienden of blinden zien de tijd op de wekker niet of minder goed. In ons assortiment hebben wij speciale wekkers voor doven, slechtzienden en slechthorenden. Een van deze wekkers is een Nederlands sprekende wekker met zeer duidelijke, natuurlijke ingesproken stem die de tijd in spreektaal vermeldt.


Kalenderklokken, dagdeelklokken, wekkers voor slechtzienden. Grote letters en cijfers en een groot contrast. Ook met het bekende label Low Vision. De meest complete thuiszorgwinkel voor al Uw hulpmiddelen. Zoekt u een scootmobiel, sta-op stoel of douchestoel?


U vindt het bij ons allemaal. HULPMIDDELEN VOOR SLECHTZIENDEN. Medily heeft diverse producten voor mensen die last hebben of krijgen van slechter wordend zichtvermogen of blindheid. Naast sprekende artikelen en uurwerken hebben we een uitgebreid assortiment vergrotingsartikelen en grootletter producten.


Bekijk hier al onze hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden. De grootste collectie wekkers vind je hier! Deze kleine wekker is zeer effectief en doet U beslist op tijd wakker worden.


Onze wekkers voor slechtzienden hebben een groot en duidelijk display.

Deze slechtzienden wekker is voorzien van een verstelbare verlichting waardoor het geschikt kan zijn voor slechtzienden. De moderne wekker bied een hoog contrast en verschillende functies. Een nieuw ontwikkelde wekker dat een echte aanwinst kan zijn naast het bed.


Kenmerken van de slechtzienden wekker. Heb wekker radio tegenover m'n bed staan waardoor wakker worden met de radio bij mij niet werkt te zacht voor mij om wakker te worden. De wekker heeft een instelbare verlichting. Je kan geluid niet harder daarvan zetten. Heb de snoozefunctie in gebruik en die is meer dan Perfect.


Met deze wekker is het zelfs fijn om wakker te worden. Ben heel erg blij met deze aankoop. HORLOGES EN KLOKKEN VOOR VOOR SLECHTZIENDEN.


Op zoek naar een sprekende klok, pratend horloge of een uurwerk met groot contrast? Voor slechtzienden kost het steeds meer moeite om de kleine letters van de klok af te lezen. Vervelend want voor iedereen is het belangrijk te weten hoe laat het is. Gelukkig zijn er speciale klokken die klokkijken voor slechtzienden een stuk eenvoudiger maken.


Denk daarbij aan grootletter klokken of sprekende klokken. In de collectie bevindt zich onder meer een kooktoestel voor slechtzienden. Ook kan het bedrijf bijvoorbeeld aangepaste keukens leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts