vrijdag 18 oktober 2019

Retro behang oranje

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Oranje Retro Behang kopen? Bestel jouw favoriete behang eenvoudig online. Reserveer online, laagste prijzen.

Breng het retro gevoel van vroeger terug in uw woonkamer met retro behang. Retro behang kan uw woon- of slaapkamer een gezellige en authentieke sfeer geven. Retrobehang is net zo populair als retroartikelen die weer te koop zijn.


Maak een retro kamer en inrichting compleet met retro behang. De ouderwetse uitstraling uit. Kijk rustig rond en geniet van het geweldige behang van De Mooiste Muren. Online retro behang kopen.

Filter het behang bijvoorbeeld op prijs, merk, style of design. Retrovision en nog veel meer retro motieven. Gratis verzending vanaf euro. Terug van weggeweest : grote retro behang patronen uit de jaren zeventig. Behangexpert snelle levering laagste prijs ! Retro staat voor het teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden bij het ontwerpen van een product.


De vormgeving van nieuwe producten is niet zozeer een kopie van een bestaand product, doch is erdoor geïnspireerd en verwijst ernaar terug. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel.


Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Dan biedt retro behang de perfecte uitkomst. Binnen een handomdraai breng jij met een nieuw behang de ware ‘Studio 54’ vibe in jouw woning.

De typische retro print is geometrisch en bestaat uit de leukste kleuren als beige, (oker)geel, paars, bruin, groen en niet te vergeten oranje. Shabby Chic Keuken Shabby Chic Huizen Ouderwetse Ruimte Retro Behang Retro Appartement Huizen Jaren Slaapkamer House. Let wel op dat oranje een overheersende kleur is. Als je ervoor kiest om je muur met een geheel oranje behang te bekleden, zorg er dan voor dat je de rest van de kamer rustig houdt.


Javascript is uitgeschakeld. Je kunt oranje natuurlijk ook als accentkleur terug laten komen in een behang dat verder uit neutrale kleuren bestaat. Raffi heeft een prachtige behang collectie. Misschien niet perse met een vintage of retro gevoel, maar door de juist kleur te kiezen in combinatie met een vintage kleed of meubelstuk geeft ook dit behang een retro gevoel in huis. Bijvoorbeeld Ligne brown, de bruintinten maken dit behang retro.


Retro afbeeldingen ogen gezellig en knus. Retro kenmerkt zich door ronde hoeken, kenmerkende kleuren zoals oranje , geel en bruin, teak houten kleuren, planten zoals cactussen en vetplanten en uitgesproken prints. Retro kleuren zijn vaak warme en diepe kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts