donderdag 17 oktober 2019

Qlocktwo large

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. It is available in various surface finishes and more than languages.


Its striking form gives every room a modern sense of time.

Cette horloge est disponible en plus de langues, ainsi que dans différentes finitions. A design clock for every room. QLOCKTWO stages the moment.


Illumination: Sensors adjust the light automatically to ambient light conditions so that even at night the clock can be easily read. The brightness can also be adjusted manually. De body van deze wandklok is gemaakt van aluminium.


Een ware blikvanger met zijn grote formaat van ruim 90xcm. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat.

De tijd wordt met een interval van minuten op het display verander de tussenliggende minuten worden door de brandende punten op de hoeken weergegeven. Front: RVS plaat met een laag koper. De weergave van de tijd verandert iedere vijf minuten terwijl de tussenliggende minuten met kleine lichtpuntjes op de hoeken worden aangegeven. De grootste versie is met zijn 90×centimeter een ware blikvanger. Qlocktwo Large Creators Edition Rust.


Door het formaat toe te passen in een royale woonkamer. Zeer geschikt ook om op artistieke wijze de tijd aan te geven in een representatieve ruimte. De klok trekt meteen de aandacht.


Hij is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en meer dan talen. De voorplaat wordt op een speciale manier behandel waardoor deze roest maar na dit proces niet verder roest. Dit roestproces gaat op een natuurlijke manier, waardoor elke klok uniek is. Eenmaal opgemerkt lijkt het onmogelijk om het oog ervan af te houden. The words change in five minute increments, with four illuminated corner dots displaying the minutes in between.


Marco Biegert en Andreas Funk ontwerpen en fabriceren producten waar ze zelf over dromen. Het maakt de ontwerpen creatief, uniek en bovenal functioneel. Met deze service kunt u de kleur afstemmen op uw huisstijl of de kleur van uw wand.


Impressive design clocks that use words instead of hands to indicate time.

Het frontpaneel is met grote precisie met laser uitgesneden. Het oppervlak is met de hand gepatineerd en roept associaties op met oude gebouwen, standbeelden en antieke munten. De tijd is leesbaar in woorden in intervallen van minuten. Op de hoeken lichten er led’s op die de minuten aanduiden.


Prachtige (wand)klok van QlockTwo editor’s collection is in zes kleuren beschikbaar. Op deze bijzondere klok lees je de tijd af in woorden: ‘Het is half acht’. Es indis-pensable tener en cuenta las instrucciones del manual de instrucciones relativas a la segurida el manejo y la conexión.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts