woensdag 9 oktober 2019

Lavmi behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. We are creating original design wallpaper and accessories, which will make your home stylish. Inspire you to make a change.


Lavmi behang collecties bekijken in onze Showroom. Wilt u de behang collecties van het merk Lavmi in het echt zien ?

Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend met interieur advies op maat. Choose wallpaper by your heart.


The sight of it should make you happy every day, it should help create a space where you. Lavmi maakt designerbehang om aan hun hoge esthetische eisen te voldoen. Met hun originaliteit resoneert de onderscheidende stijl van Lavmi door hun verbluffende, eigentijdse ontwerpen om uw huis een verfijnd gevoel en warme sfeer te geven. Behang Lavmi Letters - wit.


Stoer behang met zwarte letters op een witte achtergrond. Het patroon herhaalt zich na cm.

Lavmi staat voor mooi design kwaliteitsbehang met een retro tintje. Het behang heeft een opvallend effect en zal je kamer zonder enige twijfel om toveren tot een unieke plaats. Lavmi kinderbehang is eenvoudig aan te brengen.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Raak lekker de weg kwijt met speelse behang Labyrint van Lavmi.


Met dit retro kinderbehang maak je heel eenvoudig de mooiste baby- of kinderkamer. System Yellow: speels behang met kruisjes van Lavmi. Geprint op een non-woven materiaal en met wateroplosbare inkten. Luxe behang online kopen GRATIS verzending Winkel in Haarlem Snelle levering Achteraf betalen bij De Mooiste Muren!


Bootjes behang met een retro tintje. Een rol is 1meter hoog en cm. Nee hoor, met het Lavmi-behang van KleinFijn heb je het ultieme retrobehang, maar wel in een fris, kinderlijk jasje.


Met Lavmi wordt de fantasie van kinderen geprikkeld. Trendy en Hip behang online kopen? Vrolijk, kleurrijk en creatief. Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig!


Blijf op de hoogte van het laatste luxe behang nieuws en de nieuwste collecties.

Origineel leeuwen behang voor jongens en meisjes. Kleur: warm geel, oranje en bruin. LAVMI behang gele vogelitjes op een witte achtergrond.


Dit opvallend kleurrijke behang maakt de kinderkamer helemaal af. Het prachtige kinderbehang is van het merk Lavmi en is ontworpen door de Tsjechische ontwerpster Babeta Ondrova. Het behang is gemaakt een non-woven materiaal met wateroplosbare inkten en is afwasbaar.


Super stoer dit gave behang met alle letters van het alfabet op een witte achtergrond. Het kinderbehang is van het merk Lavmi en is ontworpen door Tsjechische Babeta Ondrova. Dit prachtige kwalitatief mooie kinderbehang zal iedere kinderkamer omtoveren tot een waar paradijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts