woensdag 30 oktober 2019

Schoenverf spuitbus

Dit doet u door de schoen met een andere kleur schoenverf te behandelen. Dit kan zijn in een neutrale kleur zoals zwart of bruin maar binnen ons assortiment vindt u ook feller gekleurde opties. Zo krijgt u schoenen die perfect bij een bepaald seizoen of een mooie blouse passen. Verandert of vernieuwt de kleur van leder en synthetisch materiaal: (schoenen,- tassen,- jassen). Magix Shoe Color - schoenverf.


Inhoud: 150ml Leren Schoenen Verven met MAGIX schoenverf spray. Zien uw lederen schoenen er niet meer zo mooi uit als U zou willen? Hoe te werken met de TRG schoenverf in spuitbus : Werk altijd in een goed geventileerde en niet te koude ruimte. Maak eerst de schoenen grondig schoon met de Leder cleaner (Mits de schoenen van leder gemaakt zijn).


Laat de schoenen een half uurtje uitdampen. Tarago schoenverf in spuitbus 1ml. PC weergave Mobiele weergave. The best store builder by ShopFactory powers D120.


Gebruik dan minimaal twee spuitbussen , dit leer zuigt sterk en bus dekt dan niet voldoende! Wij hebben verf voor leer, suède, nubuck en kunstleer. Leerverf kopen, gemakkelijk en snel op leerverfshop.


Bekijk de categorie schoenonderhoud op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Voor Uggs gebruikt u minimaal twee spuitbussen , dit leer zuigt sterk en bus dekt dan niet voldoende! Niet alle kleuren zijn voor dit product leverbaar.


Schoenverf spuitbus

U kunt de te bestellen kleuren zien in het uitklapmenu bij kleuren als u de bestelling invoert. Uiteraard is dit een schermweergave en dus een kleurindicatie. Spuit de eerste laag zeer dun op.


Als u daar bang voor bent, spuit dan gewoon nog een dunne laag en herhaal dit totdat het gewenste resultaat bereikt is. Brush Lederverf is waarschijnlijk de meest gebruikte lederverf in Europa. De Dylon Lederverf kleurt lederen-, plastic- en canvas schoenen, handtassen, riemen en andere accessoires. De lederverf is klaar voor gebruik en vlug en gemakkelijk.


Schoenverf spuitbus

Deze schoenverf voor natuurlijk en synthetisch leer is bedoeld om leerbeschadigingen te bedekken of zelfs uw schoen een compleet andere kleur te geven. In principe kunt u elke kleur leer hiermee een nieuwe kleur geven, maar bedenk wel dat het resultaat het mooiste wordt als u een lichte kleur naar een donkerder kleur verft. Zit de kleur die u zoekt er niet bij dan kunenn wij deze eventueel voor u bestellen, neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Leverbaar in meer dan kleuren. Klik op de pdf voor een actueel overzicht.


Ook VG Indringverf kun je voor suede gebruiken is onze ervaring maar wordt niet aangeraden door de leverancier. Schoenen verven met een spuitbus van TRG Supercolor bied veel meer mogelijkheden. Een enorm palet aan kleuren zijn mogelijk. Dekkende schoenverf voor gladleder en kunst leer, in 30ml flacon.


Schoenverf spuitbus

Met een handig kwastje zodat u zelfs de moeilijkste plaatsen gemakkelijk kunt verven. Voor een goed resultaat is het nodig (ook bij nieuwe schoenen) het leer of kunstleer te ontvetten met ledercleaner. Schoenverf voor gladleren schoenen ook geschikt voor kinderschoenen. Een video waarin ik laat zien hoe je een paar schoenen van kleur kan veranderen. Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T-shirt een leuk kleurtje geven?


Met textielverf ziet jouw kleding er weer als nieuw uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts