donderdag 17 oktober 2019

Trimetal permaline pu satin

Trimetal permaline pu satin

Vind trimetal verf als je nu zoekt. Zeer geschikt voor het zijdeglans afwerken van al het houtwerk en kunststof. Ook daarvan zijn diverse varianten beschikbaar. Gebruik bijvoorbeeld Decor Brilliant als vochtregulerende en glanzende grond- en afschilderverf, naast Decor Satin , Silicon, Primer en bijvoorbeeld PU Satin. PERMACRYL PU SATIN is een hoogwaardige polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei en krasvast.


Trimetal permaline pu satin

Watergedragen, voor binnen. PERMALINE DECOR SATIN is een microporeuze (ademende) verf die opgenomen vocht kan laten ontsnappen door verdamping. Permaline Decor Satin is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende, zijdeglanzende thixotrope grond- en afschilderverf op basis van een gemodificeerde alkydhars voor buiten. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.


Permacryl PU Satin Spray is een verspuitbare, huidvetresistente, watergedragen, zijdeglanzende aflak voor binnen. Dit product is op basis van alkydhars. Het product is op basis van een polyurethaanacrylaat bindmiddel en heeft een hoge laagdiktevrijheid. Vandaag besteld bij Verfpoint. Dit impliceert echter geen enkele formele aansprakelijkheid voor gebruik van onze producten.


Trimetal permaline pu satin

Steeds navragen bij onze diensten of en geen recentere versie van de. Een bedrijf uit Nederland waar we zeker trots op mogen zijn. Geschikt voor het aflakken van hout, o. Permaline Silicon is zeer duurzaam, goed dekken weerbestendig en heeft een goed kleur- en glans behoud. Een zijdeglanzende alifatische, stoot- en krasvaste, alkydurethaanlak voor binnen en buiten.


Aanbiedingsprijs € 8€ 7Normale Prijs € 1141. Alkydhars in oplosmiddelhoudende producten is gevoelig voor vergeling. Leverbaar in de meest gangbare kleuren! Heeft uzelf een kleurcode en wilt u weten of dit product in uw kleur geleverd kan worden, aarzel dan niet om ons te mailen! PERMALINE PU SATIN is een zijdeglanzende alifatische, stoot- en krasvaste, alkydurethaanlak, voor binnen en buiten.


Voor al uw verf en behang materialen kunt u bij ons terecht in van onze winkels. Vele merken met korting direct uit voorraad leverbaar. Onze kwaliteit garandeert een mooi en langdurig resultaat.


Trimital Permaline DW Brillant. Hierdoor heeft uw hoogglans verf altijd een mooier glans resultaat. Het is geschikt als afwerklaag op hout buiten en binnen, zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. Voor alle houtverf en beits van dit vermaarde verfmerk geldt dat ze aan de hoogste professionele eisen voldoen.


PERMACRYL DECOR SATIN IN KLEUR LTR. Hoogwaardige polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei en krasvast. Ze garanderen topkwaliteit waarmee je als vakman voor de dag kunt komen.


Permaline PU Satin NT is geschikt als afwerklaag op hout voor buiten, o. Maar ook als goed geinformeerde doe-het-zelver is Trimtel zeer geschikt. AkzoNobel respecte la confidentialité de vos données AkzoNobel utilise des cookies pour offrir les fonctionnalités de base du site, adapter le contenu du site à.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts