woensdag 23 oktober 2019

Raamuitzetter jaren 30

Dé specialist op het gebied van raambeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting!


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Raamuitzetter Deco in glanzend nikkel met bakelieten handvat.


Wil je zelf bepalen hoe ver je raam open staat? Dan kan je niet buiten een goede raamuitzetter. Deze raamuitzetter matched met onze jaren dertig nikkel raamsluitingen en deurklinken.


Raamuitzetter jaren 30

Het raambeslag en deurbeslag van De Oude Deurklink is standaard voorzien van bakelieten handvaten. Deze retro raamuitzetter is een jaren klassieker met een glanzende nikkel afwerking. Wij hebben ons raambeslag en deurbeslag standaard voorzien van bakelieten handvaten. Bakeliet is krasvaster en slijtvaster dan plastic of geverfd hout. De nikkel varianten zijn voorzien van een extra dikke laag nikkel.


De matzwarte variant is gepoedercoat. De handvaten zijn gemaakt van krasvrij bakeliet. Hierdoor zijn onze retro raamuitzetters zeer durrzaam.


Raamuitzetter jaren 30

De geborstelde mat nikkel afwerking zorgt voor een moderne twist. Al ons mat nikkel raambeslag heeft standaard een dikke laag nikkel. Deze elegante raamuitzetter gaat goed samen met onze jaren mat zwarte raamsluitingen en deurklinken.


Ons raambeslag en deurbeslag is standaard voorzien van bakelieten handvaten. Dit is een slijtvast materiaal met een uitstraling van de jaren 30. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor draairamen is in het ' ton-model ' zowel een raamuitzetter als een raamboom te bestellen.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De raamuitzetter heeft ook een ebbenhouten handvat en wordt compleet geleverd met twee stelpennetjes en de benodigde schroefjes voor de bevestiging. Het bekende jaren dertig model met zwart ebbenhout in tonvorm.


Raamsluitingen in de stijl van de jaren 30. Voor interieurs in de jaren stijl is er schitterend deurbeslag ontwikkeld in het typerende, welbekende tonmodel. Maar… dit is ook beschikbaar als raambeslag! De deurkrukken kunnen namelijk ook op draaikiepmechanismes geplaatst worden.


Heb jij een ‘standaard’ kiepraam? De uitzetters geven de mogelijkheid het raam in verschillende standen open te zetten. Door bij grotere ramen de raamuitzetter dichterbij of verderweg van de scharnieren te plaatsen, kan er nog invloed uitgeoefend worden op de hoek van het openen. De traditionele raamuitzetters maken het ook mogelijk het raam helemaal open te zetten. Raambeslag waaronder raamsluitingen, raamuitzetters , raamgrepen en scharnieren.


Het mat geborstelde nikkel geeft een lichte reflexie waardoor het strakke design wordt geaccentueerd. Het jaren dertig karakter van het raambeslag wordt versterkt door het handmatige productieproces. En doordat het handvat van echt bakeliet is, is het jaren dertig gevoel compleet.


Van jaren deurbeslag tot het immens populaire Ton-model, bij Klassiekdeurbeslag. Ook helpt het je met potentiële verzekeringskwesties omtrent inbraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts