vrijdag 25 oktober 2019

Leuke notitieboekjes

Voor uw Aantekeningen en Schetsen. Inclusief bezorgingskosten. Volledig op maat te maken. Je notitieboeken bedruk je bij ons natuurlijk met je ontwerp naar keuze. Specialistisch advies nodig?

Bestel snel jouw notitieblokken. Notitieboekjes en schriftjes: wij kunnen er geen genoeg van krijgen! We hebben verschillende soorten notitieboekjes : gebonden, met een ringband of gelijmd. En natuurlijk ook verschillende maten! Mooie collectie notitieboekjes.


Vandaag bestel morgen in huis. Van notitieboekjes kun je er nooit genoeg hebben. Daarom zet ik in dit artikel leuke notitieboekjes voor je op een rijtje.

Een fijn, lekker dik boekje met daarin ruimte voor al je things to do! Allemaal onder de euro! De notitieboekjes hebben over het algemeen bovenaan de pagina een ruimte voor de datum en je vindt er de dagen van de week.


Wat een leuke notitieboekjes allemaal. Ik ben dol op planners, notitieboekjes enzovoort. Ik probeerde wel eens via mijn telefoon van alles bij te houden, maar nee dat is toch zo anders.


Ik vind de gouden heel mooi en die met de bloemen ook. Nou ja, eigenlijk zijn ze allemaal wel leuk dus, haha. Als je ergens geen genoeg van kunt hebben, dan zijn het notitieboekjes.


Van die vrolijke felgekleurde om je werkdag op te vrolijken. Of juist de sjieke Moleskine- notitieboekjes , voor al je zakelijke aantekeningen. Wij zetten de leukste notitieboekjes voor je op een rij. En ook notitieboekjes met puntjes papier van de merken Nuuna, Leuchtturm, Peter Pauper en Bindewerk. De meeste notitieboeken in ons assortiment hebben Aformaat.


Dit is omdat dit formaat het meest gebruikte formaat is in Nederland. Heb jij ook altijd een notitieboekje of notitieblok bij de hand? Prettig om snel wat aantekeningen te maken tijdens een meeting of ideeën op te schrijven terwijl je onderweg bent.

Notebooks zijn er in allerlei kleuren, van zwart tot vrolijk gekleurd. Bekijk de categorie notitieboekjes op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Vind je geen enkel notitieboekje mooi?


Bij de Hema koop je boekjes voor die je op verschillende manieren kunt versieren. Ik heb één boekje versierd met washi-tape en een met een gehandletterde quote. Maar je kunt er natuurlijk nog meer mee doen.


Wat vind jij een mooi notitieboekje ? Er zijn ook mensen die dagboeken bijhouden en notitieboekjes gebruiken om hun gedachten te ordenen. KortoWe gebruiken het voor alles! Ik heb overal notitieboekjes in liggen waar ik van alles in schrijf.


In deze blog zet ik leuke notitieboekjes op een rijtje. Deze notitieboekjes met natuurprintjes vind ik superleuk! DIY04: Schrijfboekverslaafd? Of beter gezegd: ik ben er verslaafd aan.


Orde in de chaos scheppen is altijd fijn. Lijstjes maken en alles opschrijven helpt mij daarbij. En zeg nou zelf…als deze leuke boekjes in je woonkamer rondslingeren is dat niet erg! Ben jij net zo’n stationery verzamelaar als wij? Dan hebben wij twintig tips voor je in petto, zodat je je notitieboekjes eindelijk eens kan vullen.


Zo’n leeg boekje is mooi om naar te kijken, maar door er een doel aan te geven krijgen ze de functie waarvoor ze in eerste instantie zijn bedoeld: om in te schrijven. Leuke notitieboekjes bedrukken met uw persoonlijke logo? Gepersonaliseerd notitieboeken voor de beste prijs.


Bij ons kan je namelijk notitieboekjes laten personaliseren. Voor de glitter fans hebben we leuke notitieboekjes met glitters! Hier kan je je eigen tekst op laten drukken. Voor degene die wel van een klassiek design houden hebben we ook notitieboekjes uit kurk.


Ook leuk voor wijnliefhebbers. Het notitieboekje komt eigenlijk altijd wel van pas! En wanneer het notitieboek vol is, heb je een tastbare verzameling herinneringen die je voor lange tijd kunt koesteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts