dinsdag 22 oktober 2019

Wrap kleuren

Universele car wrapping folie voor exterieur en interieur. Geen lakschade en verwijderbaar. Zelfkleven rek- en vormbaar, anti luchtbellen. Vind 3m wrap folie het nu op Kensaq.


Wij wrappen uw auto perfect met de beste wrapfolie. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Laat je auto eens wrappen. Een andere kleur voor je auto, een uniek fullcolor design of wil je het wagenpark laten voorzien van effectieve reclame? Kleuren op een computerscherm zijn altijd bij benadering en zijn altijd anders dan de kleuren in het echt.


Dit komt onder andere door de instellingen van ieder scherm. Onze carwrap kleuren : eindeloze mogelijkheden. Ga je voor een stoere, mysterieuze look met carbon of mag de kleur van jouw wagen eraf spetteren? Ons uitgebreide assortiment carwrapfolie omvat vele kleuren en tinten, uitgevoerd in mat of metallic.


Hieronder vind je een link naar de Oracal kleurenkaart.

De verkrijgbare kleuren zijn onderverdeeld in klassen. Dit heeft te maken met het soort folie ( glans, mat of structuur ). De prijzen voor het auto wrappen op onze website zijn inclusief een folie uit de kleurklasse A. Er is een extra toeslag voor kleuren uit andere kleurklasses. Wij hebben diverse soorten 3M wrapfolies en Avery SWF series wrapfolie voor u online te koop gezet. Deze kunt u makkelijk bestellen door eerst het merk en soort wrapfolie te kiezen en vervolgens kiest u een vel van de door u gewenste afmeting. Daarna kunt u een kleur van de wrapfolie kiezen.


ProCarWrap is gespecialiseerd in het inpakken of ook wel car wappen van voertuigen. We wrappen hippe kleuren en full-colour car wraps : bij ProCarWrap zijn de mogelijkheden breed. Wil je je voertuig niet volledig inpakken, maar slechts de spiegelkappen of het dak voorzien van een hippe kleur ? We zijn je dan graag van dienst met dakwraps of striping. Als je iets nieuws wilt, verwijder je eenvoudig de carwrap folie en kies je een andere kleur of afwerking.


Bekijk onze beschikbare kleuren en bepaal welke matte look het best bij jouw stijl past. De folie van Woodstock heeft dit overzicht niet meer nodig aangezien we van iedere kleur die beschikbaar is direct een foto ervan bij het product zelf hebben gezet. U ziet dan dus direct de kleur van uw keuze.


Alle folie heeft de extra sterke toplaag en extra goed hechtende lijmlaag. Ook zijn alle kleuren goed te vervormen.

Wrap folie kopen Welkom bij Wrapfolie. Zo heeft u uw auto binnen no-time getransformeerd. U kunt er voor kiezen om uw hele auto te wrappen of om een gedeelte te doen zoals de buitenspiegels, het dak of de motorkap. Bij Winparts vindt u een ruim aanbod car wrap van merken als Foliatec en Autostyle. Car wrap is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit en zilver.


Iedere kleur ziet u hieronder als vlakken. Een lichte en iets donkere. De kleur van de folie zit hier ongeveer tussenin. Heeft u twijfels of wenst u 1 zekerheid over de kleuren dan kunt u altijd even bij ons langskomen om deze kleuren in het echt te aanschouwen.


In bepaalde gevallen kunnen wij soms een sample maken en deze naar u versturen. Nu heeft u uw (nieuwe) auto voorzien van een nieuwe kleur en een extra beschermlaag, door de speciale lijmlaag is deze kleur makkelijk te verwijderen als u besluit uw auto te verkopen, in te ruilen. De auto komt als nieuw onder de vinyl vandaan en dat betekent een hogere inruil waarde of verkoop waarde.


Of u nu een personenauto, bestelauto, bestelbus of bakwagen rijdt: wij wrappen de auto helemaal naar uw wens. Daarnaast maakt het niet uit van welk merk uw auto is. Meer dan 2kleuren beschikbaar. Binnen een week strak in de wrapfolie.


Wij zitten in Groningen op 4meter vanaf de Tesla service center in Groningen. Of omdat de kleur van de kabelbinder beter en mooier past bij de toepassing. Wilt u uw auto wrappen , scooter wrappen , motor wrappen of onderdelen wrappen ? Dat kan het beste met deze 3M wrapfolie. Deze 3M stickerfolie is speciaal voor het inpakken, sticker wrappen van allerlei onderdelen.


Geweldig mooie kleuren leverbaar. Ook kunt u eenvoudig wrap folie weer verwijderen. Nadat we het voertuig in de juiste kleur hadden gebracht, werden er logo’s en bedrijfsnamen aangebracht.


De foliefabrikanten hebben in de afgelopen jaar ook niet stil gezeten en zijn meegegaan in de car wrap trend door hun folies aan te passen aan de wensen van de klanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts