donderdag 17 oktober 2019

Neon rietjes

De Goedkoopste Rietjes van Nederland. Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Bestel de goedkoopste buigrietjes. Kies uit producten vanaf € 99.


Reusachtige neon rietjes : een ware eye-catcher voor op uw feest! En zodra er blacklight op schijnt lichten de rietjes op. Zoekt u groot maar niet XXL dan is deze middenmaat ideaal voor u! Niet duur en erg leuk op ieder verjaardagsfeest, blacklight evenement of neon party. Met al die gekleurde lange rietjes op je terras geeft dit een erg mooi zicht!


De lange rietjes geven net weer een beetje meer sfeer aan je terras. Net zoals de ijsfontein prof. Deze extra lange neon rietjes zijn het hoogtepunt van elke zomer feest! De lengte maakt ze uitermate geschikt om bijvoorbeeld sangria of bijzondere cocktails te drinken. Deze rietjes met een lepeltje aan het uiteinde zijn ideaal voor milkshakes en drankjes met crushed ice, zoals slush puppy.


Ze lichten geweldig op in neon kleuren bij gebruik van blacklight en zijn verpakt per 1stuks. Praktische en kleurrijke aankleding voor je bbq of feestje! Neon kleuren rietjes stuks. Let op, lichten niet op in het donker.


Bij Partywinkel ben je aan het juiste adres. Een pakje met drinkrietjes in felle neon kleuren met extra grote drink opening. Zodra u aan uw glowrietje zuigt, schiet het glowstickje omhoog en zakt weer als u stopt met zuigen.


Neon rietjes

Glow rietjes met een grote bewegende glowstick. Deze beweging is zeer leuk en grappig om te zien in het donker. Als decoratie of om echt uit te drinken. Buig en schud deze neon glow in the dark rietjes en ze kleuren uren lang op.


Super leuk om je drankje mee op te laten lichten! Papieren rietjes 6x200mm in de kleuren geel rood en groen. Ideaal voor een festival of feest. Onze papieren rietjes zijn vrij van BPA, 3MCPD en Moah-Mosh. Daarnaast verpakken wij onze rietjes 1 plasticvrij!


Neon rietjes

Dat is duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Willy neon rietjes , alles voor uw vrijgezellenfeest vindt u voordelig en snel bij J-style-deco. Bride to be artikelen voor de aankomende bruid en nergens zo voordelig geprijsd. U betaald het 1procent veilig met IDeal of Afterpay en Lees meer. Prijs per 500x Laagste prijs Drank Bezorging Particulier en Horeca Service.


Sangria rietjes neon kleuren lang 1cm. Inhoud: ongeveer 1stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts