donderdag 31 oktober 2019

Salontafel stoer

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Hier vind je wat jij zoekt!


Serax salontafel Nero, medium €449.

By-Boo salontafel € 15In. Deze boomstam salontafel staat stevig op zijn grondvesten en heeft een stoere uitstraling. Hij is praktisch maar ook heel mooi, vonden wijzelf en vond de klant! Elke boomstamtafel is uniek en zeldzaam.


Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. Een mooie stoere salontafel.


Maanden geleden gekocht bij de dokin veenendaal.

Toch is het niet helemaal waar we naar. Salontafel stoer , robuust, industrieel. Het tafelblad van deze salontafel is gemaakt van iepenhout met een wax behandeling. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het onderstel van metaal met een vintage uitstraling maakt de Dakota salontafel stoer.


Door de eenvoudige vormgeving en gebruik van stoere materialen past de. Deze prachtige stalen matrix poot is bedoeld voor een salontafel en is gemaakt van koker 80x80x3. Net als de eetkamertafel is de salontafel , in een knusse zithoek, een middelpunt in huis. Aan het einde van de dag plof je lekker op de bank, het is dan wel zo ideaal om alles binnen handbereik te hebben. Wij bieden verschillende soorten salontafels.


Bij Eijerkamp heeft u de keuze uit meer dan 2stijlvolle salontafels! Liefhebber van een moderne woonstijl? Met een salontafel van Bert Plantagie of Leolux haalt u een waar design exemplaar in huis. Prachtige opvallende items in zowel ronde als vierkante vormen. Voeg een vintage touch aan uw interieur toe met een stoere salontafel van Dutchbone.


Deze tafel Hij heeft een strak, tijdloos design met een mooie acaciakleur en is zeer makkelijk in onderhoud.

De tafel is perfect voor in de woonkamer. Bekijk ons unieke assortiment salontafels. Stel zelf uw droombank samen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Maak van jouw huis jouw thuis. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De stoere vintage TV meubel op metalen hairpin legs van cm.


Dit is een lage versie van onze vintage industriële TV-console. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit, rustieke zachthout, geschuurd voor een mooi gladde afwerking. Het meubelstuk is ook geschikt voor als salontafel en eventueel op aanvraag is de lengte aan te passen. Mooie stoere salontafel SPIDER met een old wood blad en een strak old wood onderstel.


Naar wens in iedere gewenste afmeting. In veel woningen staat de salontafel centraal in de zithoek. Een salontafel mag stoer , industrieel en geleefd zijn. Kortom, een salontafel is een essentieel meubelstuk in uw woning en krijgt daar ook vaak een centrale plek.


Zowel uw geheel op maat handgemaakte stoere eettafel of uw direct uit voorraad leverbare robuuste eettafel hebben een zeer korte levertijd. Robuuste Tafels levert een breed scala unieke stoere tafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts