dinsdag 22 oktober 2019

Thonet klassiekers

De laatste Thonet stukken. Ruim assortiment online bestellen! Stoelen voor de laagste prijs. Kies uit producten vanaf € 2700. Marcel Breuer, artistiek auteursrecht: Mart Stam.


De strakke vorm, pure constructie en het hoge zitcomfort staan centraal binnen dit ontwerp, welke tegenwoordig een artistiek auteursrecht heeft!

Thonet outlet design klassiekers uit voorraad leverbaar. Het Design Entrepot, Ook voor losse Thonet onderdelen, losse zittingen, losse ruggen, etcetera. Thonet stoelen, marmeren bar en klassiekers op menukaart: ‘Bij Monastère is het op en top Frans’ Gouden Pollepel Monastère. Een prachtige en sfeervolle café-brasserie in Delft.


Op en top Frans, het hele recept: thonet stoelen, marmeren bar, glazen pui en klassiekers op de menukaart. Soms ook met de Franse slag. Net zoals dat een little black dress nooit uit de mode zal raken, zijn er ook op het gebied van interieur iconische designs. Wie geluk heeft is in het bezit van een familiestuk dat misschien al eeuwenlang meegaat, en de tand des tijds perfect heeft doorstaan.


Zo niet, dan ben je hier aan het goede adres.

Klassiekers uit de meubelgeschiedenis. De stoelen zijn vroeger veel toegepast in restaurants en cafés en behoren allemaal tot iconen uit de meubelgeschiedenis. Thonet manufactures durable modular commercial furniture. Perfect for seating at stadiums, airports, waiting rooms, and libraries.


Order samples in seconds. De Eames House Bird van Vitra, de Tolomeo lamp van Artemide en de 2stoel van Thonet : menig designliefhebber heeft één van deze iconen in huis of bovenaan de wishlist staan. De uitvoeringen in beukenhout kunnen gebeitst worden in verschillende kleuren.


Wereldwijd zijn er door de jaren heen talloze mooie designs op de markt gebracht. Deze design klassiekers zijn iconisch, tijdloos en moét je gezien hebben. Een van de kenmerken van een echte design klassieker is dat deze geldt als standaard en daarom eindeloos wordt nagemaakt. De Thonet -collectie met haar klassiekers van gebogen hout en stalen buis in allerlei variaties en uitvoeringen wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe ontwerpen. Het bedrijf uit Frankenberg werkt daarvoor samen met gerenommeerde ontwerpers uit Duitsland en andere landen.


Daarnaast tekent het Thonet Design Team voor het ontwerp van enkele meubels. En nu dus ook door Thonet zelf. Het Duitse bedrijf kondigt aan een nieuwe zitbank mee te nemen naar de meubelbeurs in Milaan.


De Duitse ontwerper Christian Werner ontwierp een bank die een brug moet slaan tussen de klassieke Thonet -stijl en het heden. Design Online Meubels levert design klassiekers van meer dan top design merken. Denk hier onder andere aan de Masters stoel van Kartell, of Silver bureaustoel van Interstuhl waar James Bond nog op plaats heeft genomen.


Maar ook de Perillo van Züco, of de houten café stoel van Thonet.

Uitgebreid Thonet assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis! De Thonet Sis een van de bekendste en meest geproduceerde klassiekers van stalen buizen. Het gebogen frame is beschikbaar in verchroomd staal of lak in verschillende kleuren.


De houten onderdelen zijn gemaakt van gebeitst beuken of geolied walnoot. Freischwinger S3 Sund Serhältlich. Jetzt alle verfügbaren Möbel von Thonet entdecken!


Michael Thonet wilde van zijn passie voor meubels zijn beroep maken, en dat is gelukt. Met de doorbraak van de legendarische stoel nr. Vandaag de dag zijn enkele klassiekers nog steeds te koop.


Weense koffiehuisstoel) stond Thonet in één keer op de kaart. Maar, Thonet staat ook voor vernieuwing. Sis een veelzijdige stoel en dat zie je ook terug in de keuzemogelijkheden.


Het stalen frame van de stoel is gemaakt van verchroomd staal en voor de zitting en rugleuning heeft u de keuze uit een bespanning van kernleder, kunststof netwave of het klassieke gevlochten riet (tegenwoordig versterkt met kunststof) dat typerend is voor Thonet. Thonet chairs and stools are beautifully designed commercial furniture for lobbies and modern waiting rooms.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts