dinsdag 22 oktober 2019

Latex verfspuit

Verfspuiten voor latex oppervlakken. Klanten waarderen ons met een 9. Hoge kwaliteit verfspuiten met lange garantie voor een lage prijs. Profiteer ook en bespaar tot ! Specialistisch advies nodig?


Zoek naar airless verfspuit op de nieuwe KensaQ.

Hiervoor is een speciale verfspuit voor muurverf of latex verfspuit verkrijgbaar. Wanneer je besluit een verfspuit te kopen, dan wordt deze geleverd met diverse spuitopzetstukken die geschikt zijn voor muurverven, lakken en beitsen. Aan de slag met een verfspuit ! Je kunt de verfspuiter gebruiken met bijna alle soorten verf op synthetische of waterbasis.


Of je nu gaat verven met latex , lakken of beitsen, met een verfspuit heb je altijd de beste afwerking. De verf is goed te verdunnen met (lauw) water. De wanden en plafond zijn in één keer goed gedekt!


Prima verf voor een goede prijs!

Voor de consumenten: zijn de HVLP verfspuiten van Wagner W86 W98 W6en de airless verfspuiten , de project 1, 1en 1geschikt. Let hier wel bij op dat het vermogen van de W 6machine wat lager is zodat dikkere latex moeizamer wordt verwerkt. Verf, latex en coatings moet je goed mengen, want alleen goed gemengde verf zorgt voor een optimaal resultaat.


Probeer de optimale hoeveelheid verf en de spuitstand voor je project eerst uit op een monster of een hoek, voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met zo’n elektrische verfspuit. Ben je op zoek naar meer informatie? Zonder in te gaan op de technische details geven wij u de belangrijkste verschillen die relevant zijn voor u. De Universal Sprayer 9is is een HVLPverfspuit echter door het afwijkende model is deze verfspuit wel geschikt voor grotere latex klussen. Het gebruiken van een verfspuit ten opzichte van een traditionele verfroller of kwast heeft een aantal duidelijke voordelen. Zo verbruik je minder verf, is verf spuiten tot wel sneller dan met de hand verven en zijn moeilijke hoekjes gemakkelijker bereikbaar.


Bijzondere kenmerkenVerspuit met drukvat. Complete unit met verfspuit , materiaalslang, luchtslang en drukvat voorzien van reduceerventiel en manometer. Drukvat is voorzien van een veiligheidsventiel. Dit product is niet geschikt voor het verwerken van latex ! Standaard geleverd met 2mm nozzle.


Vraag aan uw verfleveranci. Bij het latex -spuiten breng je een forse laagdikte in één keer op, en praat je dus over héél andere volumes dan bij het lakspuiten. Het vernevelgedrag is ook nogal anders.

Zelfs al zou je latex acceptabel kunnen verspuiten met de getoonde HVLP spuit, dan zou je nog na iedere baan van een beetje plafond je beker bij moeten vullen, zogezegd. Nagenoeg alle verfspuiten zijn geschikt voor lak, beits en latex. Zowel op waterbasis als synthetische basis. Uitzonderingen zijn de lichte verfspuiten zoals de o. W3deze zijn niet geschikt voor latex vanwege het vermogen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot aanbod verspuiten online. Koop en verkoop latex verfspuit eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Boels beschikt over diverse soorten airless verfspuiten en belijningsapparatuur.


Bekijk het volledige assortiment. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen. Afhankelijk van het type spuitkop kan je bepaalde verfsoorten aanbrengen.


Het belangrijkste onderscheid wordt gemaakt in dikvloeibaar (plafond- en muurverf, latex ) en dunvloeibaar (vernis, lak, olie). Verfsoorten zoals structuurverf zijn niet te gebruiken in combinatie met een verfspuit , omdat daar vaste delen in zitten. Bedenk wel dat de aangebrachte verf met een verfspuit nooit die dikte en bescherming zal geven als dat met een kwast of een rol.


Waterdragende, cellulose en alkydhars verven moeten na gebruik van de verfspuit wel uit de beker en de spuitmond verwijderd worden of te wel goed schoon maken. Kies de verfspuit die bij jou past. Behalve de keuze tussen airless of HVLP en een verfpistool of verfspuitsysteem, heb je natuurlijk nog veel meer keuzes te maken. Verven met een verfspuit heeft veel voordelen ten opzichte van verven met een gewone kwast of roller. Zo bespaar je ruim van de tijd en je krijgt een perfect egaal resultaat.


Meestal heb je slechts één laag verf nodig voor een mooi dekkend resultaat en hoeken en andere, moeilijk bereikbare plekken, zijn heel simpel te verven. België met de marktleiders Wagner en Graco in het assortiment. Indien u twijfel heeft nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts