vrijdag 25 oktober 2019

Verboden te fotograferen sticker

Verboden te fotograferen sticker

Bestel snel en gemakkelijk online! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Pictogrammen stickers fotograferen verboden. Wilt u een artikel op maat? Wij kunnen speciaal voor u een artikel op maat leveren met een ruime keuze uit materialen.


Soms is het onvermijdelijk om regels in werking te stellen. Met een verbodspictogram geeft u al een dat er regels gelden en nageleefd moeten worden. Dé sticker webshop voor particulieren en bedrijven.


Gratis verzending vanaf €1 ruim assortiment en een lage prijs. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Door de sticker in spiegelbeeld te drukken kan deze aan de binnenkant van een raam geplakt worden zodat deze van buiten goed zichtbaar is en tevens beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Bij deze bezienswaardigheden kun je je camera beter thuislaten Populaire bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor, de Sagrada Familia en de Eiffeltoren worden dagelijks door duizenden toeristen gefotografeer geüpload op Instagram of doorgestuurd naar vrienden. Kies uit duizenden stickers bij de grootste stickershop van Nederland.


De webwinkel voor pictogrammen met het grootste assortiment voor Nederland en Belgie. Naast een uitgebreid standaard piktonorm pakket, mogelijkheden om uw eigen. Gebruik dit erg duidelijke pictogram om uw veiligheidsregels weer. Dit pictogram is te plaatsen ter aanduiding van de locatie van het verbod. Leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen.


Verboden te fotograferen sticker

Wij hebben zeer veel varianten verbodsstickers waaronder: verboden te roken, verboden te bellen sticker , verboden voor honden, verboden voor inbrekers, verboden blussen met water, open vuur verboden , verboden te fietsen, verboden fiets te plaatsen, verboden te parkeren, verboden te fotograferen , verboden voor huisdieren, verboden honden uit te. Klik op de gewenste tab om een uitvoering te kiezen. Bedrijfsongevallen en ongevallen met personen komen vaak voor. Daarom deze duidelijke stickers waardoor iedereen weet wat hij of zij niet of wel mag en kan doen.


Deze stickers zijn van vinyl met een permanente lijmlaag voor een goede hechting. Hierdoor kunnen de stickers op bijna alle vlakke ondergronden geplakt worden. Natuurlijk in elke soort en maat te krijgen.


Bij ons zijn ALLE pictogrammen uit de ISO serie aanwezig. Het verbodsteken is altijd cirkelvormig en heeft een rode rand en dwarsstreep. Fotograferen verboden stickers worden geleverd als cirkelvormige stickers. De achtergrond is wit en het pictogram dat het verbod uitbeeld is zwart.


Plak ze op een opvallende plaats, voor iedereen zichtbaar. P0fotograferen verboden. Te gebruiken om uw privacy te bewaren. De sticker is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Kies bij buitengebruik de optie beschermfolie voor extra bescherming tegen UV straling en water (en dus een langere levensduur).


Verboden te fotograferen sticker

Verbodsstickers bestellen doe je eenvoudig via Stickermagnaat. Dé Sticker webshop voor particulieren en bedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts