donderdag 31 oktober 2019

Vtwonen voorjaarsactie

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Het is Sale bij de Bijenkorf! VTwonen bij Smulderstextiel. De mooiste stukken van Vtwonen. We vragen nog even je geduld.


Houd onze site, social kanalen en je mail dus goed in de gaten! De spullen die je hebt verzameld worden bij jou thuis bezorgd en er komt een vtwonen styliste die je helpt alles een mooie plek te geven. Daarnaast maak je kans op 2x shoptegoed van € 25- en 5x shoptegoed van € 10-.


Ook op de redactie hebben we aan. Bekijk het bord VT wonen voorjaarsactie van damevelien op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Stoelen, Vloerkleed dutchbone en Fauteuil kopen.


Win een vtwonen voorjaarshuis t. Lees hieronder de spelregels en meest gestelde vragen. Maak, als je dat nog niet hebt, een account aan op Pinterest. Deze inzendingen worden door de vtwonen jury, die bestaat uit hoofdredacteur Carlein en stylisten Fietje, Liza en Marianne, beoordeeld op samenhang en stijl.


Ben je de gelukkige winnaar, dan krijg je alle gekozen spullen uit jouw voorjaarshuis t. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Twee weken geleden kon je bij VT wonen meedoen aan een wedstrijd. Een voorjaarshuis moest het zijn, lekker licht en luchtig. De winnaar zou dan alle spullen krijgen die zij in haar winkelwagentje had geplaatst.


Manning uit Groningen is de gelukkige winnares van de vtwonen voorjaarshuis winactie. Ze kon haar geluk niet op toen alle pakketjes werden geleverd bij haar. Bij vtwonen vieren ze dit met een wel heel leuke voorjaarsactie : je maakt namelijk de hele dag kans op € 10. Shop Vtwonen tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!


Kies uit 5producten vanaf € 99. Grote collectie woonaccessoires hier! Woonaccessoires tegen de laagste prijzen. Samen met vtwonen stylist Bregje Nix hebben ze het voorjaarshuis gestyled. Goed uitgerust: vtwonen bed Feston.


Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel. Een relaxte slaapkamer inrichten? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Het Feston bed van vtwonen is verkrijgbaar in kleuren, dus gemakkelijk aan te passen aan jouw stijl. Bijvoorbeeld in Amsterdam wordt er op dit moment hard gewerkt bij Meester Smeets.


De gehele vtwonen tegels studio wordt hier van een nieuw jasje voorzien. Met En het belooft een heel fraai eindresultaat te worden, dus zeker een bezoekje waard! Ook nog steeds in de showrooms: de SPECTACULAIRE actie rondom de serie OLD WOOD. In vtwonen helpen we mensen weer verliefd te worden op hun eigen huis. Zoek je een matching eethoek bij je nieuwe keuken?


Heb je hulp nodig bij het gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts