woensdag 9 oktober 2019

Kunst eindhoven

Op zoek naar originele kunst? Bekijk direct ons ruime aanbod aan kunstwerken! Betaalbare ( kunst )werken. Vraag hier eenvoudig om advies. Vind hier alle deals in Eindhoven!


Overstappen kan alleen vandaag nog!

Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Een opvallende, ludieke en kunstzinnige expositie in de openbare ruimte, bestaande uit eieren die als opvallende kunstobjecten in vitrines de Eindhovense binnenstad kleuren. KUNSTEINDHOVEN wordt hét voorjaarsevent van de Eindhovense binnenstad. Bezoek de doorlopende collectietentoonstellingen.


Aanbod van kunstwerken, kunstenaars, galeries en exposities in eindhoven. Kunstenaars kunnen gratis een online galerie maken en onderhouden. Kunstwacht Eindhoven Kunst op straat, die u vindt in straten, parken, plantsoenen en op pleinen. Op deze site vindt u informatie over deze kunstwerken en de kunstenaar.


Welkom bij Boeiende Kunst.

Bij ‘Boeiende Kunst ’ staat kunst centraal. In ons atelier, aan de Kruisstraat in Eindhoven , maken deelnemers schilderijen en toegepaste kunst , zoals opgeknapte meubels, mozaïek en sieraden. Wij werken gezamenlijk aan kunstwerken naar een expositie toe.


Daarnaast werken er veel kunstenaars aan eigen werken. U besteedt daarom veel aandacht aan de inrichting en uitstraling. Beeldende kunst kan hierbij een bepalende rol spelen: de kunstwerken in uw bedrijf hebben invloed op het beeld dat de klant van de organisatie heeft.


Op deze subtiele wijze straalt de onderneming haar succes uit. Galerie en kunstuitleen AbrahamArt, de meest complete presentatie hedendaagse kunst. Bekijk onze collectie en vraag een gratis proefplaatsing aan! Info kunstenko- eindhoven.


Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Zodra de deelnemers aan Art Eindhoven bekend zijn, worden ze hier vermeld. Kunst kopen doet niemand zomaar elke dag. Wanneer u op zoek bent naar kunst oriënteert u zich misschien eerst op het web en bezoekt u uw favoriete kunstsites alvorens u kunst koopt.


Daarmee krijgt u al een goed idee wat u bevalt en vooral wat u niet bevalt. Art for company is kunstuitleen Eindhoven met een enorme collectie hedendaagse kleurrijke kunst. Kunstuitleen Eindhoven heeft werk van kunstenaar Eindhoven en jonge talenten.


Onze collectie bestaat uit origineel werk, grafiek, fotografie, computerkunst en sculpturen.

We hebben kwalitatief goede kunst voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een bezoek aan onze galerie te Eindhoven zal u dan ook zeker inspireren. Kom langs voor een vrijblijvend advies.


De verse kunst en koffie staan voor u klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts