donderdag 24 oktober 2019

Statische raamfolie op maat

In groot en klein formaat. Betaal slechts € verzendkosten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel eenvoudig en snel op beslist. U hoeft dus geen hele meters af te nemen.


Statische raamfolie op maat

Statische raamfolie makkelijk en snel zelf ontwerpen naar eigen idee. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Raamfolie (glasfolie) op maat , naar eigen ontwerp. Al onze raamfolie is op maat te bestellen. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Maar ook een verjaardag of iemand die geslaagd is etc. Dan is onze statische raamfolie iets voor u. Bovendien is de statische raamfolie eenvoudig te plakken en net zo eenvoudig zonder lijmresten weer van het raam te verwijderen. Statisch folie heeft dus geen kleeflaagje aan de achterzijde.


Hierdoor kun je het raamfolie keer op keer opnieuw aanbrengen. Ideaal dus als je een foutje tijdens het plakken hebt gemaakt! Daarnaast is dit glasfolie, zelfs na lange tij nog gemakkelijk te verwijderen.


In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm. De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Bekijk hier het assortiment in de Praxis store.


Statisch raamfolie heeft drie voordelen ten opzichte van het plakkende raamfolie : ten eerste is het statische folie steeds weer opnieuw te gebruiken, ten tweede is het folie ontzettend makkelijk op ramen aan te brengen en ten derde is dit folie ook weer heel gemakkelijk van ramen te verwijderen. Zo wordt het zomers minder warm in huis. Bij Praxis kun je nu ook deze zonwerende raamfolie op maat kopen!


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen. Grote collectie statisch raamfolie. Kies uit producten vanaf € 299. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Statische raamfolie op maat

Makkelijk en snel online raamfolie op maat kopen bestellen. Onze raamfolie is gemakkelijk op uw raam te vestigen omdat dit allemaal zelfklevende ( statische ) raamfolie is. Tegen inkijk en met maximale lichtinval. Het is van belang dat de ramen vet vrij en goed schoon zijn. Na het ramen wassen maak je het raam goed nat op de plek waar je het raamfolie wilt plaatsen.


Vervolgens plak je het folie er tegen aan en heb je de mogelijkheid het nog te bewegen om het te plaatsen. Wij zijn dé leverancier van raamfolies voor huis, kantoor of bedrijfspand. Bij ons kun je goedkoop en snel verschillende soorten raamfolies op maat bestellen! Selecteer het type raamfolie , kies het gewenste formaat en wij snijden deze op maat. In hoofdlijnen zijn er twee soorten raamfolie : zelfklevend raamfolie en statisch raamfolie.


Statische raamfolie op maat

Het zelfklevende raamfolie hecht aan het raam middels een plaklaag. Het statische raamfolie bevat geen kleeflaag, dit folie hecht aan ramen door middel van een statische reactie. De meest gangbare raamfolie , is het folie met een breedte maat van 45.


Onze plakfolie komt rechtstreeks uit de vakhandel waardoor we u continu een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts