dinsdag 15 oktober 2019

Trae lyx verkooppunten

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!


Gevelplaten naar wens op uw maat gezaagd - gratis. De producten voldoen aan alle geldende kwaliteits-, milieu- en arbo- eisen. OP ZOEK NAAR UW TRAELYX LEVERANCIER.


Info over trae lyx verkooppunten. Resultaten van zoekmachines! Het merk TRAE LYX vindt zijn oorsprong in de Zweedse taal. TRAE betekent hout en LYX betekent luxe.


Trae lyx verkooppunten

Dat is precies waar TRAE LYX voor staat, het geeft houten vloeren en houten meubelen een luxe uitstraling. Hout is een geweldig product, geschikt voor vele toepassingen. Het is sterk en heeft een lange levensduur. Verkrijgbaar in de kleuren naturel eik, gerookte eik, verweerde eik, oude eik, gebrande eik en vergrijsde eik.


De parketolie impregneert, beschermt en is vuil- en waterafstotend. AquaParketolie met een zijdematte afwerking is een milieuvriendelijke impregneerolie op waterbasis voor parket, houten vloeren en meubelen. Trae - Lyx Klusspullen koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


In verschillende kleuren leverbaar. Sample bestellen mogelijk. De toplaag kan gebruikt worden om wanden te beschermen nadat ze zijn behandeld met muurverf, spackverf, stucwerk etc. Super handig dus als je extra bescherming op je muur wilt! Deze toplaag geeft een zeer matte uitstraling en is ook nog eens krasvast.


Mijn website heeft gedistribueerd a mooi meubels formaat on Dit blog totdat je in staat om kiezen tal van afbeeldingen van trae lyx gamma die conformeren voor uw woning Universal transition from unstructured to structured neural. Je hebt daarbij de keuze uit een breed assortiment met producten, ook geschikt voor houten meubels voor binnen. Trae - lyx Naturel beschermt onzichtbaar met naturel look: het oppervlak lijkt onbehandeld. Voor de professionele schilder en de kwaliteitsbewuste particulier.


Trae lyx verkooppunten

Trae Lyx : de norm voor houten vloeren. Een ander belangrijk voordeel van deze parketlak is dat de vloer eenvoudig gereinigd kan worden met diverse middelen, aangezien de laklaag bestand is tegen de meeste chemicaliën. Door de authentieke houtkleuren is Rustieke Loogbeits te combineren met vele stijlen van inrichting.


We adviseren je graag over de juiste kwasten en rollers, net als andere materialen die de vakschilder erbij zou gebruiken. En bestel je voor minimaal €van deze lak en andere verfproducten bij ons in de webshop?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts