donderdag 17 oktober 2019

Rubio monocoat olie

Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Gratis Verzending vanaf € 2-. Its unique technology forms a molecular bond with the topmost fibers of the wood.


Dankzij onze geavanceerde technologie van moleculaire binding is er geen overlapping mogelijk en is het uiterst eenvoudig in gebruik en onderhoud. In tegenstelling tot andere producten vormt het geen laag op het hout.

Het is geen verzadigingstechniek en er treedt ook geen filmvorming op. De beschermende laag is dus één met het hout. Wij adviseren om oppervlaktes die wel onderhevig zijn aan slijtage en water, zoals vloeren, aanrechtbladen en eettafels etc.


Monocoat olie verbindt zich aan de bovenste houtvezels. Rubio monocoat is een olie die een moleculaire binding aangaat met de toplaag van de houten parketvloer. Nadat de vloer geschuurd is volgens de regels van het oude ambacht word de olie op de parketvloer aangebracht met een rode pad. Vervolgens word de olie verdeeld met een beige pa daarna de olie even laten reageren.


Op zoek naar de beste bescherming voor hout binnen- en buitenshuis?

Een tweede reden van het succes ligt in de bijna oneindige keuze aan kleuren ter kleuring van het hout. Hebt u echter een kleur in gedachten die u niet terug vindt in ons uitgebreid standaard assortiment? Leer hier onze Rubio Color Artists kennen.


Ondertussen worden onze producten gebruikt over gans de werel van Amerika, Mexico over Zuid-Afrika tot in China. We zijn dan ook King of Colours als het om de wijde keuze aan kleuren gaat. Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Beschermt en kleurt uw hout in één laag. Verbruik ml = tester 1ml = tot m² 3ml = tot m² 5ml = tot m² liter = 30.


Protects and colours your wood in one single layer. We zijn aanwezig in landen, met eigen filialen die u hieronder vindt. Hierbij heeft u de keuze uit MonoCoat component B (liter) en Rubio MonoCoat olie component A (of liter). Eveneens voor het reinigen van de gebruikte materialen.


De olie bestaat uit natuurlijke ingrediënten die direct binden met de bovenste vezels van het hout. Plus it in a surface that can withstand the intense use that is typical for a restaurant. Met vloerolie geeft u uw vloer de beste bescherming.


Vandaag Bestel Vandaag Verzonden. Daarnaast is deze olie ook zeer geschikt voor houten vloeren en trappen. De olie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat inhoud dat er voor iedereen een kleur is.

Tevens kunt u uw bestelling via de mail doorgeven of even langs onze showroom komen. Wij zijn altijd bereid om u geheel vrijblijvend te voorzien van een op maat gemaakte offerte en advies. Deze behandeling wordt toegepast wanneer krassen of brandvlekken gemaakt werden of wanneer de behandelde vloer tekenen van slijtage vertoont.


Tijdens lokale behandelingen zullen enkel de door beschadiging vrijgekomen vezels zich binden met de nieuwe olie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts