vrijdag 18 oktober 2019

Warmtewerende gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Gordijnen kunnen helpen je huis te isoleren en de warmte tegenhouden.


Kies voor gordijnen met een lichte kleur of gordijnen met een lichtgekleurde voering aan de raamkant. Het lichtgekleurde oppervlak weerkaatst het felle zonlicht, waardoor het de warmte tegenhoudt. Welke gordijnen houden warmte buiten?


Wanneer de zon lekker schijnt, kan het soms ongewenst warm worden in huis.

Het is dan fijn om de warmte buiten te kunnen sluiten. Houden gordijnen warmte tegen? Je warmtewerende gordijnen houden zo de warmte van de zon tegen van bij het eerste contact. En dat is goed nieuws voor je wooncomfort, want je huis warmt veel minder snel op. Warmtewerende gordijnen in alle maten en vormen.


De warmtewerende gordijnen van SunGo worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen door Hansa, een gerenommeerd merk dat garant staat voor een optimale levensduur. Bij SunGo geven wij u graag informatie over de verschillende soorten warmtewerende gordijnen , die wij in ons assortiment hebben. Ook de collecties rolgordijnen, verticale jaloezieën en paneelgordijnen hebben stoffen met een gemetalliseerde, parelmoer of warmtewerende coating.


Deze coatings zorgen ervoor dat de warmte zo veel mogelijk wordt geweerd. Verduisterende gordijnen plaatsen we op nummer verduisterende gordijnen kunnen ook erg goed warmte tegenhouden, maar ze nemen zelf ook warmte op en geven dit door aan de rest van de woon of slaapruimte. Deze link brengt je direct naar onze verduisterende stoffen.


Dit verduisterende gordijn heeft een hoogte van 180cm en een breedte van 280cm. Het gordijn is gemaakt van 1 Polyester. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt.


Goede zonwerende gordijnen helpen het daglicht en de hitte buiten te houden.

Kies bij voorkeur een lichte voering bij je gordijn , welke het zonlicht weerkaatst. Gegarandeerd constante temperatuur in de slaapkamers. In de winter kan dit een besparing op je energierekening geven en dat is weer lekker duurzaam!


Met zonwerende raamfolie kunt u een groot deel van deze problemen oplossen. Deze zonwerende raamfolie voorkomt hinder van de zon. Deze glasfolie kan wel tot zonnewarmte verminderen en is daardoor tevens warmtewerend en uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Is zonwerende raamfolie doorzichtig? Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Beslist de laagste prijzen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


Vooral in de woon- en slaapkamer is het van belang dat de temperatuur lekker leefbaar blijft in de warme zomerdagen én strenge winterdagen. Een voorbeeld van zon en warmtewerende gordijnen is binnenzonwering zoals plisségordijnen. Een rolgordijn is ook een heel goede warmtewering als u kiest voor de gemetalliseerde en Topar rolgordijnen uit onze collectie. Gemetalliseerde rolgordijnen hebben aan de achterzijde een ultra dun laagje aluminium op gedampt gekregen. Ontdek onze mogelijkheden.


Stoffen met warmtewering hebben een thermisch isolerende laag. Zo zijn onze black outs zowel verduisterend als thermisch. Elk rolgordijn van ons huismerk Budget is van hoge kwaliteit, zeer duurzaam en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Naast volledige verduistering zorgt dit gordijn ook voor het reflecteren van warmte en kou en isoleert het geluiden als de beste. Verosol binnenzonwering is dé oplossing voor veel moderne woningen waar het in de zomer vaak onaangenaam warm is.


Zonlicht komt door grote ramen naar binnen en de temperatuur loopt binnen snel op. Door de goede isolatie van het huis blijft deze warmte in huis hangen. Met het plooiband kunt u de plooien op de gewenste breedte in het gordijn maken. Met de plooibandhaken kan het gordijn aan een.


Gordijnen zijn een vorm van tijdloze raamdecoratie die in alle ruimtes tot zijn recht komt. Ze passen zowel in kantoorgebouwen als in huiskamers. Bij zonwerende gordijnen heeft u een ruime keuze aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Je kunt hier allerlei kanten mee op. Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale en zachte kleuren, maar ook in trendy en kleurrijke dessins.


Raamdecoratie is daarnaast ook nog eens erg praktisch. Zo regel je met een gordijn of een jaloezie eenvoudig de lichtinval in huis, en bepaal je zelf de hoeveelheid privacy die jij op dat moment prettig. Wat je ook nog zou kunnen proberen is warmtewerende folie op de ramen.


Shop direct zonwerend gordijnen online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts