vrijdag 11 oktober 2019

Stevige hordeur

Stevige hordeur

Bestel direct jouw Hordeur online! Horren voor lage prijzen online. Altijd de beste deal voor jou. Onze horren zijn in eerste instantie bedoeld om insectenvrij te ventileren. We kunnen dus niet garandereen dat jouw huisdier binnen (of buiten) blijft met onze horsystemen.


We hebben natuurlijk wel enkele extra stevige horvarianten. Vaste hordeuren zijn geschikt voor huisdieren, desgewenst ook met extra sterk petscreen gaas. Eindelijk: de eerste echt stevige SPLIT oplegmatras!


De scharnierende hordeur is uitermate solide door de stevige , in verstek gezaagde, aluminium profielen. De vaste hordeur is een zeer stevige hor bestaande uit stevige aluminium profielen. Als de deur wordt gemonteerd als pendeldeur (zie onderstaand filmpje) gaat deze naar beide kanten open en zal vanzelf weer sluiten. Handig als je even je handen vol hebt, of als je huisdieren hebt die van binnen naar buiten willen of andersom!


Stevige hordeur

De Bruynzeel hordeur s7is een complete set waarmee u een vaste hor kunt maken die u scharnierend op uw kozijn kunt plaatsen. Geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren. De hoogte en breedte is eenvoudig aan te passen aan de maten van uw kozijn. De hordeur is volledig in aluminium uitgevoer en wordt geleverd met professioneel gaas.


Met de CA-1wordt geheel op maat en kant-en-klaar gelever waardoor het plaatsen van de hordeur eenvoudig is. De hordeur heeft geen opstaande drempel, maar een platte onderstrip die slechts een paar millimeter hoog is en daardoor geen obstakel vormt voor de doorgang (ook geschikt voor rolstoelgebruikers). De plissé hordeur heeft zowel onder als boven een stevige kunststof rupsketting waarmee de hordeur heen en weer beweegt. Hordeuren kopen om zoemende en stekende insecten buiten te houden.


Dan kun je het beste hordeuren kopen. Ben je op zoek naar een vaste hordeur , een rolhordeur, een vliegenhor of een plissé hordeur ? Ik denk dat geen enkele hordeur echt poes-proof is. Nu heb ik er dus ook een schuifslotje op zitten. Met hordeuren voor schuifpui of ieder andere soort deurhor krijg je frisse lucht binnen zonder ongedierte te verwelkomen. Ga je plisse hordeuren kopen en kijk je op tegen het plaatsen ervan?


Schakel dan gewoon GAMMA Klusservice in. Of je nu plisse hordeuren , een schuifhordeur, rolhordeuren of een hordeur magneet zoekt, bij GAMMA slaag je altijd. Onze hordeuren combineren fraaie vormgeving met zware degelijkheid. Het is een scharnierende hordeur welke gemaakt is van forse aluminium profielen.


Voorzien van stevige scharnieren. Hij kan zeer goed tegen een stootje. Letterlijk, want aan de onderkant zit standaard een schopplaat van cm. Op bestelling kunnen er extra schopplaten worden.


Een fraaie hordeur die wel tegen een stootje kan. Ook leverbaar met een kattenluik. Door de magneetsluiting blijft de hordeur zelfs dicht bij krachtige wind.


U kunt de deur laten monteren als rechts- of linksdraaiende deur. Het kleinste nageltje tegen een normale hordeur en er zit een snee in het gaas van je deur. Wij hebben een product speciaal ontwikkeld voor een huishouden met kat(ten). Er is keuze uit de traditionele japanse plisséhordeur, de stillere plisséhordeur type comfort, de rolhordeur, de vaste hordeur met scharnieren, de horlamellen en de inzetplissehordeur.


Zodra u de bedieningslat los laat zal de hordeur vanuit zichzelf oprollen. Aan de binnen- en buitenzijde is de rolhordeur voorzien van een handige spanjoletsluiting. Op zoek naar een Hordeur ? Houd jij ook niet van gezoem in huis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts