vrijdag 25 oktober 2019

Rolgordijn 130 x 190

Rolgordijn 130 x 190

Profiteer van Korting op de adviesprijs. Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Dit is een prima rolgordijn , makkelijk inkortbaar en goed verduisterend. Ik gebruik hem op de kamer van mijn zoontje, zijn kamer zit op het zuiden, dus veel zonlicht, vooral in de zomer. Dit rolgordijn heeft een verduisterende stof met een natuurlijke touch.


Verduisterende gordijnen houden het grootste gedeelte van het licht tegen. Het rolgordijn is eenvoudig zelf in de breedte in te korten en wordt compleet geleverd met montage-instructie en -materialen. Door het decoratieve, functionele karakter en de eenvoudige montage, is het GAMMA rolgordijn uni verduisterend 1x 190cm 4wit ideaal als raamdecoratie.


Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende rolgordijnen , maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Dit zijn dan klem rolgordijnen.


Andere rolgordijnen hang je op met plafondmontage of wandmontage. En je kunt ook rolgordijnen monteren door ze aan het kozijn te plakken met plakbevestiging. Al onze rolgordijnen er in verschillende groottes en kleuren. Hierdoor is er keuze genoeg bij HORNBACH. Je vindt altijd wel een rolgordijn dat bij je past.


Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis? Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. Bij IKEA vind je rolgordijnen , vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw interieur.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Kies uit 9producten vanaf € 100. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen.


Rolgordijn 130 x 190

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Dit plisségordijn geeft elk interieur een moderne look, is zonwerend en houdt inkijk tegen je klemt het. Een mooie, rustige basis dus voor in jouw interieur.


Met de elektrische motor open en sluit je het gordijn in een mum van tijd. Makkelijk op te laden via de micro USB-aansluiting! Het heeft een afmeting van x 1centimeter. Vind de lichtdoorlatende rolgordijnen door type ´lichtdoorlatend´ aan te vinken.


De verduisterende stof maakt het ideaal voor slaapkamers. Transparante rolgordijnen. Ze geven je kamer sfeer en iets meer privacy dan geen gordijnen voor je raam.


Als je de rolgordijnen naar beneden doet, dan kun je toch blijven genieten van het daglicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts