maandag 28 mei 2018

Workshop kaarsen maken rotterdam

Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Boek uw Hotel in Marken online. Budget tot luxe, hotels en huizen. In de ochtend gaat u eerst kaarsen gieten. Bijzondere kaarsen , zelf kaarsen maken.


Winkel of reserveer een workshop , kinderfeestje of arrangementen om zelf kaarsen te maken. Eén kaars gaat u decoreren met de Millefleur. Wij zijn gevestigd in Heusden, een prachtige oud hollandse vestingstadje.


Hier kunt u zien hoe wij kaarsen maken en verkopen.

U bent bij ons aan het juiste adres voor unieke, op maat gemaakte kaarsen voor iedere gelegenhei decoratieve kaarsen , workshops en kinderfeestjes! Koffie, thee en iets lekker voor erbij is inbegrepen bij de prijs. Olala Chocola Rotterdam is gevestigd op de Zaagmolenkade in het gebied Rondom het Zwaanshals.


Een leuk gebied met allerlei speciaalzaken en creatieve winkeltjes. Gezellige en leuke workshops. De dag begint met een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers.


Hierna krijgt u uitleg over het proces van kaarsen maken. Al snel gaat u zelf aan de slag met kaarsen dompelen en gieten. Als u klaar bent, kunt u ervoor kiezen om uw kaars te kleuren en te versieren.


Hier vind je de leukste creatieve workshops en cursussen in het Groene Hart. Van schilderen of wijnproeven tot fotografie of leren masseren. Naast het maken van kaarsen , zeep, mozaïek en vliegers zal je binnenkort ook andere workshops en kinderfeestjes kunnen volgen in Creatief atelier Creamina. Op het gebied van kinderfeestjes zijn we bezig met het ontwikkelen van een keramiekverffeest, een ballonvouwfeest en een speelmaisfeest. Houd de site in de gaten voor extra informatie!


Reserveer online, laagste prijzen. Het is ook mogelijk om de workshop zeep maken te volgen op eigen locatie. Voor de workshop op eigen locatie rekenen wij €- per persoon en een starttarief van €2- per workshop. Ook rekenen wij €per km (gerekend vanaf onze vestiging in Rotterdam ).

De workshop is te doen met zowel een kleine groep als met een grote groep. Naast de ambachtelijke workshop kun je bij ons nu ook je eigen handafdruk van kaarsvet maken. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf jaar. De kosten hiervoor zijn €1per hand.


Wilt u met een groep kaarsen komen maken dan kan dat natuurlijk ook. Kaars versieren met gekleurde was. Vanaf jaar, duurt uur en kost € 1p. Voor deze workshop moet je met minimaal personen zijn. Koolzaadwas kaarsen zijn een cradle to cradle product.


Van Martinitoren kaarsen tot rotsje kaarsjes en van piramide kaarsen tot godinnen kaarsen. Kaarsen hebben we in veel soorten en maten. We werken graag op maat en maken kaarsen graag speciaal voor jou of jouw evenement.


Onze kaarsen zijn erg leuk als bedankje, attentie en relatie geschenken. Zoek je voor jou en je collegas of vriendinnen een leuke workshop Taarten maken ! Workshops Taarten Maken in Rotterdam. Het gemiddelde tarief voor een workshop taarten maken ligt tussen de €tot €per persoon. Kaarsrecht maakt kaarsen op bestelling. Hier ziet u de geplande workshops.


De tour met demo is alleen op aanvraag. Komt u er niet helemaal uit, heeft u vragen óf speciale wensen? Bij annulering uiterlijk weken voor de cursusdatum wordt het bedrag geretourneerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts