donderdag 31 mei 2018

Tenco bangkirai olie antraciet

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit.


Tenco bangkirai olie antraciet

Tenco bangkiraiolie antraciet. Olie op waterbasis, voor het behandelen van objecten van bangkirai hout, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers, bruggen etc. Biedt een uitstekende bescherming, voorkomt vergrijzing en accentueert de natuurlijke kleur. Bevat geen oplosmiddelen en is dus minder milieubelastend.


De olie biedt een uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Rambo bankirai olie transparant kleurloos liter is een transparante verzorgende en beschermende olie speciaal geschikt voor bankirai hout en tropisch hardhout in de tuin. De transparante olie behoudt het natuurlijke karakter van het hout. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Voordelig online bij Agradi. Voor de laagste prijs op Beslist. De olie is leverbaar in de kleuren antraciet , naturel en dark teak en zit in een blik van of liter. De kleur dark teak geeft een warme donkere teakachtige kleur welke het bangkirai weer verlevendigt.


Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Heb je een vraag over deze olie of een van onze andere producten? De scherpste Prijs van NL.


Watergedragen gekleurde olie voor hardhouten tuinmeubelen. Dringt diep in het hout door en biedt zo maximale bescherming tegen verwering. De harde wassoorten zorgen ervoor dat het bewerkte oppervlak waterafstotend wordt.


Hierdoor is het minder belastend voor het milieu. BANGKIRAIOLIE ANTRACIET tenco bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf.


Tenco bangkirai olie antraciet

Deze olie is op waterbasis waardoor minder schadelijk voor het milieu. Het verzorgt het hout en voorkomt vergrijzing. Het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. Je hebt de keuze uit kleuren zoals antraciet , Grey Wash en White Wash, waardoor je het steigerhout eruit kunt laten zien zoals jij wenst. Verpakkingseenehid liter blik.


Bangkirai olie antraciet liter. Kleur: Transparant Antraciet , mat - Verbruik ca. Droogtijd stofdroog na ca. Denk hierbij aan tuinvlonders, schuttingen, steigers etc.


Deze buitenbeitsen beschermen het hout van je schutting, tuinhek, palissaden, tuinmeubels enzovoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts