donderdag 24 mei 2018

Soja geurkaarsen

Bekijk ons unieke assortiment geurkaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Soja geurkaarsen

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Zelf soja was kaarsen maken van echte soja ? Dit is uw webshop voor voor het maken van massage- en geurkaarsen en Soja was Melts. Sfeermakers voor binnen en buiten voor ieder interieur.


Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Soja was kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen. Voor onze soja kaarsen gebruiken we uitsluitend de beste oliën. Dit in tegenstelling tot de meeste andere geurkaarsen , waarvoor kunstmatige geurstoffen worden gebruikt.


Met lauw water en zeep gaat was je het zo uit je kleding of meubels. Onze glazen en potjes zijn dus ook makkelijk af te wassen. Biologische soja geurkaarsen in glas met hippe teksten en in diverse kleuren. Een good vibe aromatherapie geurkaars VITALITY van 1 eco soja was, met essentiële oliën eucalyptus, citroen en mirre geeft je huis of praktijkruimte een gezonde geur. Een heilzame aroma die als een fris en verkwikkende wind door je hele ruimte heen gaat en de stroming van levensenergie activeert.


De geurkaarsen van Bridgewater zijn gemaakt van natuurlijke soja , wat zorgt voor een lange en schone verbranding. De kaarsen van Bridgewater staan bekend om hun lange brandtij de Large Jars geurkaarsen hebben een brandtijd van 1tot 1uur. Het assortiment van Bridgewater is zeer uitgebrei zodat ervoor ieder wat wils is.


Voordelen van soya kaarsen. Sojakaarsen hebben de volgende voordelen in vergelijking met paraffinekaarsen: Sojakaarsen branden circa een tot twee keer langer dan paraffine kaarsen. Tijdens het branden, ruikt sojawas zeer neutraal waar paraffine voor geurkaarsen een duidelijke petroleum lucht afgeeft.


De Fraga geurkaarsen van Blomus ruiken niet alleen heerlijk, ze zijn ook heel mooi! De soja wax geurkaarsen zijn gegoten in betonnen houders met trendy kleuren. Soja wax heeft een lange brandtij bevat geen schadelijke stoffen en geeft minder rook af. Sojakaarsen, gezonde kaarsen van het natuurlijke materiaal soja Sojakaarsen zijn gezonde kaarsen die gemaakt worden van natuurlijke materialen als sojaolie en katoen.


Soja geurkaarsen

Omdat sojakaarsen van plantaardige olie zijn gemaakt en er geen gebruikt wordt gemaakt van chemische materialen als paraffine, zijn sojakaarsen zeer geschikt voor mensen die last hebben van astma of allergiën. Deze soja kaarsen zitten in een leuk blikje of mooi glaasje die je ook weer kunt hergebruiken door er een waxinelichtje of een klein plantje in te doen. Heerlijke handmade geurkaarsen gemaakt van soja wax in diverse parfum geuren.


Geurkaarsen zijn leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven voor alle soorten gelegenheden. Op zoek naar een Kaars van Soja ? In onze webshop vind je nog veel meer mooie producten. Kaarsen van Soja koop je eenvoudig online bij bol. Brand de geurkaars in je woon-, slaap- of badkamer en creëer een bijzondere sfeer. We hebben naast geurkaarsen ook geurstokjes met een heerlijk parfum, die ook voor een bijzondere sfeer in huis zorgen.


Soja geurkaarsen

De luxe en intensieve geurkaarsen zijn mooi en strak vormgegeven en makkelijk aan te steken. De mooie geurkaarsen van My Flame Lifestyle zijn beschikbaar in glas en blik. Deze kaarsen zijn van sojawas gemaakt en de vloeibare was is tevens te gebruiken als handcrème of massageolie.


De luxe stompkaarsen zijn gemaakt van palmwas, met als extra voordeel een hoger smeltpunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts