maandag 14 mei 2018

Poppenservies porselein

Poppenservies porselein

Poppenservies porselein vintage Donald Mickey Minnie Katrien. De oortjes van de kopjes zijn gelijmd. Brocante porselein poppenservies ,Chinees kinderserviesje. Mooie poppenservies porselein verzenden €kijk ook eens naar mijn andere advertenties.


Poppenservies porselein

Prachtig poppenserviesje , nog in originele verpakking. Het servies heeft een prachtig nostalgisch decor. Alle onderdelen hebben een andere afbeelding! Porseleinen poppenservies. Kijk ook op onze andere advertenties.


KRIJGERTJES4 dat wordt gevolgd door 1personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Speelgoe Franse. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.


Mooi en zoals het hoort is een kinderservies van porselein. Zo hebben de kleintjes echt het idee dat ze mee doen met de grote mensen. Je kan ze op veel plekken krijgen. Bijvoorbeeld bij VD en Hema, of gewoon op de rommelmarkt.


Gemerkt met het fabrieksmerk van J. Schneider en Co, Lessau (Bohemen) = Lesov (Tsjechoslowakije). Breedte dekselterrine 1mm, doorsnede zes bordjes mm, hoogte fruitschaaltje mm. Met Wedgwood servies heeft u uw tafel gedekt met borden en kopjes van de allerbeste kwaliteit. Dit om de juiste sfeer te creëren bij u in huis.


Poppenservies porselein

Dé specialist op het gebied van servies! Dat betekent dat we anno vandaag dus al bijna 1jaar een. Geboorteservies Een leuk idee voor een persoonlijk kraamcadeau of verjaardagscadeautje is een handbeschilderd geboortebordje, schaaltje of beker van Janssies.


Compleet en puntgaaf in doos, porselein , kinderservies delig. Ophalen of verzenden mogelijk (vzk koper) Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Vrije inloop op: Vrijdag en zaterdag.


De witte ondergrond is ideaal om een serviesje voor zowel jongens als meisjes te maken. Hierdoor is vrijwel alles mogelijk! Une dînette en porcelaine, restaurations. Een porseleinen poppenserviesje. Twee theepotjes van Chinees porselein met een famille-vertedecor.


Open: zaterdag december 14u - 18u. Welkom in de webwinkel van Elck Wat Wils. Op deze pagina kunt u een grote greep uit de collectie vinden van onze winkel. Deze webwinkel wordt vrijwel.


Chinees porselein met beschildering in zwart, grisaille of sepia, in de 17de en 18de eeuw een belangrijk exportartikel met vermoedelijk Kanton als centrum. Kinderservies koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts