dinsdag 8 mei 2018

Buffetkast riviera maison

Buffetkast riviera maison

Tip: met een hoge buffetkast benadrukt u de hoogte van de ruimte, terwijl een breed model ervoor zorgt dat de kamer automatisch breder of langer zal lijken. Online buffetkasten kopen. Bekijk dan onze uitgebreide collectie online.


Zo bieden wij open kasten, wijnkasten, wandkasten, opbergkasten, buffetkasten en keukenkasten aan. Naast het feit dat deze luxe kasten sfeer in huis brengen, zorgt het ook voor een opgeruimd huis. De kasten zijn handgemaakt van oud hout, hierdoor is iedere kast uniek.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Zo goed als nieuw Ophalen. De Hoxton Cabinet is industrieel doch warm door de combinatie van gerecycled essenhout en metaal.


De metalen deuren schuiven open met de stoere stangen aan de. De boven- en onderkant zijn aparte delen en worden gescheiden door handige vakken voor uw wijnflessen. Ook verkrijgbaar als dubbel cabinet. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Vergelijk Prijzen en Bestel! Het klassieke ruitpatroon op de glazen deuren wordt stoer dankzij het metalen materiaal.


Buffetkast riviera maison

De combinatie van gerecycled essenhout en het robuuste staal werkt perfect samen en lijkt een match made in heaven. Deze ruime buffet kast van Driftwoo met een witte omlijsting van. We maken ruimte voor de nieuwe collectie!


Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. In deze mooie kast met veel planken, lades en kastruimte kan heel veel worden opgeborgen. Deze kast past helemaal in het ‘going green’, want alle drie de houtsoorten hebben al een eerste leven achter de rug. Deze fris witte louvrekast van acaciahout is echt een stoere kast met beweegbare shutters, zowel aan de voor- als de zijkant.


Riviera Maison buffetkast New Orleans. In de kleur Bruin, Wit gemaakt van Hout. Een prachtig item voor elk interieur: het Hands Creek Cabinet is gemaakt van gerecycled. Rivièra Maison Pinellas Park Buffetkast niet wat u zoekt ? Gratis bezorging vanaf 20.


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee. Deze prachtige landelijke buffetkast La Cucina Italiana van het bekende merk Rivièra Maison staat fantastisch in de landelijke en klassieke huiskamer. De buffetkast is voorzien van twee deuren met glas. De kast heeft zes handige vak indelingen waar je een heleboel in kwijt kunt.


De achterwand van de buffetkast bevat teksten van Italiaanse. Buffetkast Kast Opbergkasten Opbergkist Meubelcollectie Vouwdeuren Keukens House Deko With this beautiful narrow sideboard you can bring a real eye-catcher into your home. The combination of recycled ash wood and robust steel works perfectly together and looks like a match made in heaven.


Planken, handige lades en dichte deuren in één kast: de Hoxton buffetkast van Rivièra Maison weet landelijk goed met industrieel te combineren. Wow, deze buffetkast uit de Pinellas Park-serie van Rivièra Maison geeft het gevoel van een zomers huis bij het strand! De houten shutters en de witte kleuren maken hem stijlvol en classy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts