donderdag 31 mei 2018

Witte wandkapstok

Witte wandkapstok

Bestel jouw favoriet eenvoudig online. Unieke eigen collectie wandkapstokken. Trendy wandkapstokken direct uit voorraad leverbaar. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.


Gratis bezorging en retour. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging. Voorzien van dubbele garderobe-haken in antiek metaal.


Breed 65cmHoog 100cmDiep 9cm-. Witte Kapstokken koop je eenvoudig online bij bol. Wandkapstok Met Dubbele Ophang Haken. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Witte wandkapstok

IKEA - HEMNES, Kapstok, wit , Verschillende wandmaterialen vereisen verschillende soorten wandbeslag. Gebruik beslag dat geschikt is voor het materiaal van de wan wordt apart verkocht. Uitstekend te combineren met andere meubels uit de serie HEMNES. De vormgeving kenmerkt zich door het gebruik van strakke lijnen en kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze kapstok is gemakkelijk aan de wand te monteren en van zware kwaliteit.


Leuke witte houten wandkapstok met drie lades inclusief bankje met drie bakken. Beide meubeltjes zijn 100cm breed en 40cm diep. Zo goed als nieuw Ophalen. De wandkapstok is een kapstok die aan de muur vastgemaakt wordt. Hij neemt weinig ruimte in beslag en is daarom uitermate geschikt voor in kleine ruimtes, zoals een nauwe gang.


Een vrijstaande metalen kapstok wordt vaak in de hoek van een gang of bij de voordeur geplaatst. Zo hang je jouw jas direct netjes op. Heb je minder ruimte of zoek je een oplossing waarbij de jassen en tassen overzichtelijk op een rij hangen?


Dan is een wandkapstok een goed idee. Exclusieve en betaalbare design meubels. Groot aanbod wandkapstokken. Kies uit 6producten vanaf € 195. Super handige wandkapstok met veel opbergruimte.


Afmetingen breed x hoog x diep. De vorm kenmerkt zich door het gebruik van strakke lijnen en kwalitatief hoogwaardige materialen. Door deze zware kwaliteit buigt de kapstok niet door. De kapstok is uitgerust met vier jashaken, een hangroede voor de kledingbeugels en een plank voor hoeden, petten, sjaals en wanten.


Onze collectie bestaat uit de mooiste merken zoals HAY, MUUTO, Kartell en nog veel meer. Design kapstokken van Musthaves. Deze wandkapstok bestaat uit een ronde dwarsbalk van eikenhout, waar meerdere witte jassenhaken op bevestigd zijn.


Deze handige haken zijn zo gevormd dat er boven een hoed en onder een jas aan kan hangen. Wat ik zelf ook heel mooi vind is een wandkapstok van metaal waar houten delen in verwerkt zijn. Hout kun je heel mooi aflakken in wit , zowel strak wit als een beetje doorgeschuurd voor een levendig effect.


Op zoek naar een Wit Kapstok?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts